Feedback

Корисні гаджети чоловікові для схуднення в подарунок

04.05.2018 661

Чоловіки люблять різні гаджети, і навіть процес схуднення у них йде краще, якщо вони можуть вдатися до допомоги якого-небудь чудо-приладу. Серед таких корисних пристроїв, які можна подарувати на одне зі свят:

Фітнес-браслет або фітнес-трекер. Він відстежує фізичну активність за день, має вбудований крокомір і трекер сну. Є моделі, які реєструють частоту пульсу і досить точно підраховують кількість витрачених калорій. Є у продажу і водонепроникні браслети, і з функцією «розумний тренер». Всі браслети синхронізуються з мобільним телефоном через спеціальний додаток і ведуть запис активності.
Аналізатор жирової тканини в організмі або «розумні» підлогові ваги з вбудованим аналізатором. Розумні ваги розраховують вміст жирової тканини в організмі і індекс маси тіла.
Розумна пляшка для води. Розраховує вашу денну норму споживання води і відстежує скільки ви випиваєте води.
Масажер для м'язової терапії. Допомагає після занять спортом поліпшити кровообіг м'язів і нормалізувати м'язовий тонус.
Приставка «Xbox Kinect». З її допомогою можна схуднути «граючи». Віртуальні тренувальні системи, спортивні ігри та різні симулятори допомагають схуднути за допомогою захоплюючого ігрового процесу. Наприклад, за допомогою неї колега зможе навчитися бойовим мистецтвам або відправитися на індивідуальне тренування в будь-який зручний час.
Самі по собі гаджети не допоможуть впоратися із зайвою вагою, вони лише мотивують людину на більш активні заняття спортом за допомогою ігрового процесу, використання різних «розумних» програм і елемента змагань. В якості подарунка для худаючої людини такі гаджети підходять найкраще, адже ви таким чином підтримуєте його прагнення схуднути і даруєте щось цікаве, що викликає інтерес і цікавість. Правда, вартують, як правило, всі ці пристрої чимало, тому можна дарувати такі презенти обєднавшись з іншими друзями.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт