Feedback

Символічні дрібниці для хорошого настрою молодого сімейного життя

02.05.2018 860

Розрядити офіційну обстановку і допомогти молодим справитися з хвилюванням, допоможе жартівливий подарунок, наділений певним змістом:

Набір качалок «Не спізнюватися!», Що складається з декількох предметів різного розміру і докладної інструкції по застосуванню - чим довше чоловік затримується з роботи, тим більшого розміру знаряддя передбачається використовувати в якості покарання.
Тарілка «На щастя», яку потрібно використовувати під час можливої ​​сварки між чоловіком і дружиною. Або тарілка з негативними написами ( «сварка», «розлучення», «зрада», «нерозуміння», «безгрошів'я» та ін.), яку передбачається розбити під час святкування, тим самим захистивши пару від бід в подальшому житті.
Символічний мішок «1 кг солі» - сенс цього подарунка полягає в тому, що для того, щоб по-справжньому стати єдиним цілим, нареченому з нареченою належить з'їсти не один кг солі. Причому, в залежності від вашого бажання і почуття гумору подружжя, можна подарувати символічний полотняний мішечок або буквально вручити 1 кг, тобто 16 кілограм «білого золота».
Спільна скарбничка для сімейних заощаджень, розділена на дві рівні частини, функціональність якої полягає в тому, що гроші, які потрапляють до відділення чоловіка, в кінцевому підсумку виявляються все одно в половині дружини. Варіантом такого подарунка може стати міні-сейф, призначений для заначки чоловіка.
Пара молотків: один для відбивання м'яса, а другий для забивання цвяхів. Упакувати презент можна в красиву коробку з написом «Кожен сам коваль свого щастя». Годинник «Та яка різниця!», на циферблаті яких відсутні цифри. Такий сюрприз символізує те, що щасливим закоханим ніколи стежити за часом.
Необразливий шарж, на якому зображені молодята.
Велика коробка з шоколадками і цукерками - для солодкого життя.
Светр дуже великого розміру «для примирення», в якому помістяться обоє.
Такі жартівливі подарунки обов'язково піднімуть настрій молодятам та всім присутнім на весіллі гостям.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт