Feedback

Оригінальні презенти

02.05.2018 1010

Вашим близьким знайомим, у яких все в порядку з почуттям гумору, напевно сподобаються варіанти жартівливих тематичних сувенірів на день енергетика:

Книга «Правила улаштування електроустановок». Хороша книга обов'язково здивує вашого знайомого, адже всередині неї захована пляшка і маленька стопка. Весела скульптура «Енергетик». Це може бути статуетка, зроблена на замовлення по фотографії товариша, або одна з кумедних скульптур, що зображують працівника енергетичної промисловості, натирають лампочку або намагається поставити вилку в розетку невідповідного розміру.
Набір чарок «Чарочка» у вигляді електричних лампочок. Підставкою для таких чарок служить дошка, в яку чарки вкручуються за допомогою патронів.
Світильник «Куля плазми». Це оригінальний прилад у вигляді скляної кулі з вихідними з центру променями-блискавками. Варто тільки доторкнутися пальцем до кулі, як все «блискавкою» притягується саме в це місце. Такі дійства розслабляють і є захоплюючим видовищем. Оригінальний світильник у вигляді сяючої банки що змінює колір за вашим вибором на один з 256 кольорів.
Блокнот для записів, обкладинка якого виконана у вигляді дверей електричного щитка із зображеною блискавкою, черепом і кістками і написом: «Небезпечно для життя».
Мило, яке світиться в темряві «Плутоній». Хоч на упаковці цього незвичайного мила і є попередження знаку про радіаційну небезпеку, це лише жарт, мило є безпечним у використанні.
Кружка з оригінальним написом що змінює колір зображення після того, як в неї налили гарячий напій. Так, наприклад, намальована лампочка перетвориться з білої в жовту, а зображений тумблер з «OFF» зміниться на «ON».
Футболка з оригінальним написом: «Яскрава особистість» або «Кращого енергетика не знайти».

Пропонуємо Вам переглянути розділ Всесвітній день медичних сестер 2024, в якому знаходиться 7 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт