Feedback

Забавні саморобні презенти

25.04.2018 706

Своїми руками теж можна зробити оригінальний і веселий подарунок на новосілля. Головне - мати достатню фантазією і які-небуть рукодільні навиком. Ось можливі варіанти саморобних презентів для новосілля, які може зробити:

диплом «Найзатишніший будинок»;
грамота «За перемогу над ремонтом»;
саморобна листівка з оригінальним написом, наприклад: «Вітаємо, ви пережили ремонт! Тепер вам не страшно нічого, навіть навала зомбі »;
гуртки, розписані спеціальним маркером смішними підписами або фразами, характерними для пари.

Змонтуйте веселе відео про ремонт з фотографій або відео пари і забавних підписів до них. Намалюйте комікс, що розповідає про те, як ваші друзі переїхали в новий будинок. Або зробіть невеликий фліпбук - блокнот з безлічі листів з малюнками, які при швидкому перегортуванні перетворюються в міні-мультфільм. Якщо ви вмієте шити, то зробіть для пари забавну подушку-обнімашку, яка буде гріти одного з членів сім'ї у відсутності іншого. Така подушка може бути виконана у вигляді людини в повний зріст або ж верхньої частини тулуба з довгими руками. Спочатку намалюйте на папері шаблон викрійки, перенесіть її на тканину (добре виглядає тканина в клітинку), виріжте з тканини викрійку і не забудьте про припуски. Зшийте деталі викрійки, залишивши невеликі отвори для набивання. Набийте подушку холлофайбером і зашейте отвори. На новосілля ви можете подарувати один загальний подарунок на двох або ж два окремих для кожного з новоселів: один для жінки, інший для чоловіків. Головне - пам'ятайте, що подарунок ні в якому разі не повинен бути образливим, образливим або вказує на якісь недоліки обдаровуваних. Будьте максимально уважними та уважні.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на новосілля, в якому знаходиться 54 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт