Feedback

Корисні гаджети в подарунок для туриста

23.04.2018 1219

Різні гаджети значно полегшують життя сучасного туриста. Можна, звичайно, ходити в походи і подорожувати по-старому, без всяких електронних і інших пристроїв, з рюкзаком та казанком. Але якщо з'явилося так багато корисних гаджетів, чому б ними не скористатися. Часто мандрівники економлять і купують для своїх походів і поїздок лише найнеобхідніше. Але вони були б не проти отримати в подарунок такі речі:

Портативний зарядний пристрій. Це дуже потрібна річ в походах, адже підзарядити телефон, планшет або навігатор в лісі і під час переміщень без нього неможливо. Вибирайте потужний акумулятор: від 8000mAh. Такого акумулятора вистачить на кілька повних підзарядок. Хороший варіант для походів - зарядний пристрій, що працює від сонячної батареї.
GPS-навігатор. Незамінний помічник в подорожах і походах. Він допоможе орієнтуватися в навколишньої місцевості, складати і запам'ятовувати маршрут пересувань.
Камеру GoPro або камеру для підводної зйомки. Особливо цінний цей подарунок буде для туристів-екстремалів, яким було б цікаво подивитися відео після своїх пригод.
Розумні годинник або браслет-трекер. Крім часу розумний годинник показує час заходу і сходу сонця, на якій висоті від рівня моря ви знаходитеся, яка вологість і температура повітря. В деяких годинниках є вбудований компас, в інших - ціла навігаційна система. Браслети-трекери ведуть облік ваших переміщень: кількості пройдених кроків, швидкість, підйоми. Деякі з них контролюють ваш стан: пульс, кількість витрачених калорій, тривалість сну.
Рації. Універсальний презент, який підходить для будь-якого віку і будь-якого типу активного відпочинку. Розібратися з таким приладом можуть і люди у віці, нічого складного в цьому немає. Зате, якщо раптом буде потрібно, можна буде викликати підмогу, або підтримувати з іншими учасниками туристичної групи зв'язок на відстані.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День туризму 2024, в якому знаходиться 14 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт