Feedback

Що подарувати танцюристу: подарунки з творчим настроєм

17.04.2018 2043

Танцюристи - люди незвичайні. Вони живуть музикою та ритмом. Вони танцюють завжди. Але іноді їм хочеться хоч трішки забути про сцену, тренування, виступи, і жити звичайним життям. І якщо постійно дарувати артисту подарунки, пов'язані з справою його життя, можна таким чином абсолютно не порадувати, а навпаки. Сота за рахунком статуетка балерини або диск з музикою вже не буде задоволення вашого друга. Вибираючи, що подарувати танцюристу, згадайте: фантазія та почуття гумору - ваші найкращі помічники!

Улюблена справа - те, що надихає, "запалює", заставляє рухатися далі і ставати кращим. Відмінний подарунок для танцюристів - все, що допомагає самовдосконаленню. Майстер-клас з танців завжди підійде, адже межа професійного досягнення неможлива, і навіть найкращим з кращих артистів потрібно постійно стежити за новими тенденціями. Дізнайтеся більше про специфіку танцювального мистецтва, яким захоплюється ваш друг. Подивіться в Інтернеті інформацію про майстер-класи чи фестивалі, про відомих вчителів. Виберіть зручний варіант, заздалегідь не забуваючи обдумувати графік друга. Оплатіть участь у підібраному майстер-класі, роздрукуйте сертифікат, упакуйте в красивий конверт і подаруйте . Хорошим подарунком вчителю танців буде відпочинок у спеціалізованому літньому таборі, в якому підвищення кваліфікації гармонійно поєднається з відпочинком. Портативні USB-колонки подобаються справжнім фанатам пластичного мистецтва. Підключаючи такі колонки до ноутбука, планшета або смартфону, можна отримати гучний звук музики, під який можна танцювати навіть на березі моря під зірками. Сучасний варіант колонок повністю автономний завдяки акумулятору.

Одяг і взуття для тренування. Що подарувати балерині? Звичайно ж, пуанти! Спеціалісти підрахували, що балерина може "зтанцювати" за сезон більше сотні цих вишуканих туфельок, так що вони ніколи не виявляться зайвими. Це ж стосується трико і інших видів тренувального професійного одягу. Не хочете помилитися при виборі розміру та кольору? Купіть подарунковий сертифікат одного з провідних магазинів, що продають костюми для танців.


Професиональна декоративная косметика.
Танцюристи накладають на обличчя складний яскравий грим, щоб добре виглядати зі сцени. Грим повинен бути дуже стійким, не дратувати шкіру і не викликати алергію. Пошукайте в мережі спеціальну косметику, а якщо боїтесь не вгадати - подарунковий сертифікат в допомогу! Танцювальний коврик або платформа, підключена до комп'ютера або телевізора - відмінний подарунок для танців і інструмент для навчання та тренувань. В залежності від того, на якому рівні майстерності знаходиться друг, виберіть любительський або професійний варіант пристрою. Додати яскраві фарби щоденними тренуваннями допоможе незвичний USB-диско-куля. Він створює в тренажерному залі та будинку позитивну атмосферу сцени. Творчі люди шукають ствердження в будь-якій дрібниці. Подарункове видання книги про відому балерину, відеозапису виступу знаменитого брекіндасера, квиток на оперу - надзвичайний стимул рухатися далі і рости в майстерності. Можна подарувати альбом з красивими репродукціями. Подарунок для саморозвитку може бути практичним, яскравим і цікавим. Головне, щоб врахувати потреби та смаки людини, яку хоче здувати і потішити.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день танцю 2024, в якому знаходиться 8 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Танцюристу в подарунок

    Танцюристу в подарунок

    Після танцювальних марафонів або багатогодинних занять як правило танцюристу потрібно правильно ... 1517

  • Що подарувати танцюристу: подарунки з творчим настроєм

    Що подарувати танцюристу: подарунки з творчим настроєм

    Танцюристи - люди незвичайні. Вони живуть музикою та ритмом. Вони танцюють завжди. Але іноді їм хочеться хоч трішки забути про сцену, тренування, виступи, і жити звичайним життям. І якщо постійно дарувати артисту подарунки, пов'язані з справою його життя, можна таким чином ... 2041

  • Вчитель з танців

    Вчитель з танців

    Учитель танців займається підготовкою учнів в школах і танцювальних ... 8190

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт