Feedback

Подарунок секретарю: бюджетні варіанти і дорогі презенти

17.04.2018 1391

Секретарями зазвичай працюють жінки, хоча зустрічаються серед працівників цієї сфери і чоловіки. Зверніть увагу, що зараз продають величезну різноманітність офісних предметів різного стилю: від строго до іронічного. Виберіть помічнику керівника блокнот з оригінальною обкладинкою, органайзер, красиву ручку або електронний календар. Якщо ви шукаєте недорогий подарунок секретарю, можна купити стильну підставку для канцтоварів, флешку, килимок для миші або кухоль з написом. Подарунки з символікою фірми теж згодяться, коли хочуть заохотити весь колектив, в тому числі і секретаря. Брендові сувеніри (футболки, сумки, візитниці) вручають з нагоди річниці компанії або на новорічному корпоративі.

Якщо часу для вибору подарунка досить, а співробітники офісу не скупляться на суму, можна замовити виготовлення індивідуального подарунка. Предмети ручної роботи завжди цінувалися вище, ніж товари масового виробництва. Тому секретар обов'язково оцінить таку увагу. Найбільш прийнятними будуть: кубок або медаль з дарчим написом. Портрет або дружній шарж. Іменна ручка. Набір тарілок з дизайнерським розписом. Шкатулка з різьбленням. Статуетка, зроблена руками майстра. Шкіряна папка з тисненням. Колекційна іграшка. Предмет, якого більше не буде ні у кого, дасть працівнику відчуття, що його дійсно цінують в колективі. Адже подарунок - це не просто необхідність, це і своєрідне заохочення за працю.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день секретаря 2024, в якому знаходиться 26 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт