Feedback

21 оригінальна традиція на день народження

26.01.2018 2528

Традиція віддавати красивий торт на розірвання малюкам з'явилася в США порівняно недавно, і миттєво набула величезну популярність. Але так як традиційної пісеньки і задування свічок ніхто не відміняв, готується додатковий торт спеціально для цієї мети.
А в Венесуелі на день народження існує традиція розмазувати торт по обличчю. Правда підтримується вона тільки для дорослих.
А іменинника по традиції із атлантичної частині Канади чекають в засідці, щоб чим-небуть вимазати йому ніс - найчастіше маслом. Цей звичай прийшов з давніх часів і покликаний відвести різні невдачі.
У Великобританії іменинників прийнято розгойдувати і підкидати на руках.
Смішний звичай існує в країнах карибського басейну - там іменинників посипають борошном. Чим більше борошна прилипне - тим краще.
У Чехії все більшої популярності набуває замовлення улюбленої пісеньки на радіо.
У Данії прийнято в будинку іменинника вивішувати державний прапор. А також їх торт обов'язково повинен мати форму чоловічка.
Якщо Вам доведеться справляти свій день народження в Угорщині, готуйте вуха - вас там гарненько потягають за мочки вух, бажаючи всього чудового.
Німецьким холостякам, які досягли свого 30-річчя, доведеться потрудитися в день свого народження, оскільки давня традиція зобов'язує їх підмітати ґанок або вулицю. Судячи з усього, звичай бере свій початок від палкого бажання продемонструвати свою охайність потенційним нареченим.
Швейцарські батьки люблять наймати злого клоуна, щоб він носився за дітьми з тортом, тому якщо ви чуєте веселий вереск - це, швидше за все, чийсь день народження.
В Ірландії з іменинниками особливо не церемоняться - хапають за ноги, перевертають догори ногами, і давай бити об підлогу. Скільки років - стільки разів і вдарять, і ще один на щастя.
В Японії на день народження прийнято обов'язково оновити гардероб.
У Китаї іменинник повинен обов'язково з'їсти суп з локшиною. Чим довше локшина - тим довше життя.
Якщо в Еквадорі ви побачите дівчинку в рожевій сукні - сміливо поздоровляйте її з днем ​​народження. Всі еквадорські дівчатка носять в цей день рожевий колір.
У своє 15-річчя кожен аргентинець вважає своїм обов'язком станцювати вальс.
В Ізраїлі іменинників піднімають на стільці.
У Південній Африці на 21-й день народження прийнято дарувати символічний ключик від нового дорослого життя.
На Кубі будь-хто може приєднатися до святкової вечірки, тільки доведеться придбати квиток на вхід.
У Новій Зеландії урочистим делікатесом в цей день вважається "чарівний хліб". Рецепт простий - звичайний тостер і кондитерська кольорова присипка.
У В'єтнамі день народження відзначається в Новий рік - "тет". За традицією в день "тет" в'єтнамці все в один день додають до свого віку ще один рік.
Мексиканці залишаються вірними своїй традиції розбивати Піньята, набиту цукерками.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт