Feedback

Сім ідеальних подарунків для чоловіка

12.12.2017 802

1. Подарунковий сертифікат на індивідуальний пошив костюму, піджака, сорочки або пальто. Тут все просто. Виберіть майстерню, якій довіряєте, і замовте сертифікат на виріб або певну суму, якщо не знаєте, що саме захоче пошити собі чоловік. Цей подарунок ідеальний ще й тому, що його можна купити в останній момент.

2. Запонки або затиск для краватки з ініціалами. Для людини немає слів приємніше, ніж його ім'я. Бачити свої ініціали на ювелірній прикрасі, повірте, теж приємно. Єдиний важливий нюанс — такий подарунок потрібно готувати заздалегідь і замовляти у хорошого ювеліра.

3. Нагрудну шовкову хустку з індивідуально розробленим принтом. Нагрудна хустку — бездоганний акцент для bespoke костюма. Тим більше, якщо її принт придумала особлива для вас людина або просто хороший ілюстратор.

4. Кашеміровий шарф. У цього подарунка є дві основні переваги: він теплий і точно прослужить не один сезон. Чоловіки люблять надійні і приємні речі поза часом. Повірте, це безпрограшний варіант.

5. Парфуми. Здавалося б, найпідступніший і найскладніший подарунок, але відкрию невеликий секрет — за допомогою консультанта в хорошому парфумерному магазині або парфумерного стиліста можна легко підібрати аромат навіть найвимогливішому чоловікові. Ще варіант: вибрати набір з декількох різних ароматів (парфум для роботи, для відпочинку і для виходів у світ). Один з них вже точно сподобається.

6. Пляшка хорошого віскі. Віскі — найуніверсальніший чоловічий напій. Принаймні, я не зустрічав жодного чоловіка, який би не любив хороший віскі. Якщо чоловік віддає перевагу певному сорту віскі, тоді можна подарувати його, додатково замовивши на пляшці гравіювання з побажанням або декількома словами, які будуть мати значення тільки для вас двох.

7. Подорож і дорожня сумка ручної роботи. Будь то джентльмен-тур в Лондон з відвідуванням серця культури bespoke, вулиці Savile Row, де розташовані найвідоміші приватні чоловічі ательє, або романтичний вікенд (наприклад, у Венеції чи Парижі), без зручної сумки не обійтися, як і без нових вражень, які ці подорожі дарують.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт