Feedback

Екслюзивні подарунки - це просто!

26.09.2017 663

Кожна людина стикається з завданням придбання подарунка, і досить часто все закінчується банальними, або добре відомими, розрекламованими речами. Однак є й інша можливість. Сьогодні, дуже доступна така послуга, як нанесення вашої фотографії, малюнка, напису або будь-якої іншої графіки на футболки, кружки або кепки, тобто на ті, здавалося б, звичайні речі, які при простому додатку стають ексклюзивними й унікальними, виконаними часто в єдиному екземплярі.
Розглянемо кілька ситуацій в даній темі ...
Ексклюзив для коханих. Настає свято, або ви вирішили порадувати дорогій вам людині незвичайний сувенір в звичайний, буденний день. Або ж ви збираєтеся в гості, в цьому випадку принесений вами невеликий, але оригінальний подарунок буде цілком доречний, навіть, якщо ви відвідуєте добре знайому вам людину, у якої буваєте досить часто. У всіх цих та інших ситуаціях, оригінальний подарунок виявиться дуже приємною несподіванкою, потішить не тільки друга, а й вас.

Як то кажуть, бувають подарунки великі, маленькі і книга. А бувають подарунки дійсно оригінальні, унікальні, виконані в одиничному екземплярі. Наприклад, наповнені графічною інформацією абсолютно звичайні, постійно вживані речі. Подаруйте дорогій вам людині кухоль, на якій, наприклад, написано признання в любові, саме тими словами, які ви хотіли сказати, і які ви придумали. Варіантів того, що може бути зображено на чашці, бейсболці або футболці - маса. Це може бути ваша фотографія, або фотопортрет коханої людини, прикольна, або навпаки, ніжний і ласкавий напис, смішне гасло, незвичайний малюнок або щось інше. Головне не обмежувати свою фантазію. А що найголовніше - це буде виходити тільки від вас, а не буде багатотиражним предметом.

Діловий подарунок або фірмовий стиль. Тут відкривається широке поле для діяльності. За дослідженнями соціологів, саме формені футболки і кепки, кружки і ручки з логотипом компанії несуть рекламу, визначають фірмовий стиль підприємства, створюють позитивний і хороший імідж.

Згадайте, як одягнені службовці більшості відомих компаній? Особливо ті, які постійно спілкуються з клієнтами. Нагадати вам про те, як виглядають ті, хто стоїть за касою в Макдональдсі? Саме тому, футболки і бейсболки, на яких зображений логотип вашої фірма, або рекламне гасло вашої компанії буде мати величезний рекламнний потенціал. Їх, а також гуртки та інші загальновживані речі з фірмовим знаком, можна подарувати клієнтам, використовувати в проведенні рекламних акцій.

Крім усього іншого, футболки, кепки які несуть графічну інформацію про ваше підприємство, створюють і ваш фірмовий стиль, забезпечують чіткі асоціації саме з вашою компанією. Тому такі ділові подарунки цілком доречні, і як невеличкий сувенір, і просто, як ні до чого не зобов'язує презент, який несе, однак, чітку і стійку інформацію про вашу фірму. Крім того, це ж ще красива і корисна річ, що теж не варто скидати з рахунків.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт