Feedback

Що подарувати на День торгівлі

27.09.2013 3955

Так, що подарувати на День торгівлі? У такий день немає жодних обмежень в подарунках, головна увага, а подарунок може бути найрізноманітнішим. Можете дарувати дорогі подарунки родичам і не дуже колегам і знайомим. Все залежить від ступеня святкування, спорідненості і на скільки ви готові зробити людині приємно.

Якщо ваш сусід або сусідка запросили вас відсвяткувати цей день, купити торт, чай або кава, далі сміливо відправляйтеся в гості. Можете замовити торт і надати йому неповторний ексклюзивний вигляд, намалювавши кремом поздоровлення. Можете прикупити та спиртні напої, вино, лікер або горілку.

Подаруйте букет квітів, щоб посилити емоції в цей день. Можете навіть в горщику. Альбом для фотографій, цифрову рамку. Картину, розмір не має значення. Настінний годинник, або настільні.

Можете подарувати модну сорочку чоловікові або краватку, жінці можна теж підібрати що-небудь з гардеробу. Усілякі кепки та майки, брелоки, вимпели із символікою вашої торгової організації. Також щоденники, ручки та олівці із символікою.

Заслуженим діячам торгівлі, на роботі, як правило, дарують грошову винагороду, грамоту, звичайно ж, загальну повагу колег. В якості цінного подарунка можна подарувати телевізор, кухонний комбайн, або інша побутова техніка, яке буде довго нагадувати про заслуги в торговельній діяльності теперішніх та майбутніх.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників торгівлі в Україні 2024, в якому знаходиться 28 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

  • Банківський службовець

    Банківський службовець

    Банківський службовець - працівник банку з вищою економічною освітою, відповідальний за виконання банківський операцій: видачу кредитів, прийом вкладів, здійснення розрахунків ... 1037

  • Податковий інспектор

    Податковий інспектор

    Податковий інспектор це офіційний представник податкової інспекції, який займається виїзними перевірками, а також застосовує фінансові санкції по відношенню до ... 981

  • Трейдер

    Трейдер

    Трейдер - професіонал в області аналізу біржових і не біржових ринків, укладає угоди з метою отримання прибуток для себе або своїх ... 1647

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт