Feedback

Що подарувати на день святого Валентина

23.09.2013 2794

Всі ми відчуваємо досаду і злість, коли після довгих пошуків подарунка розумієш, що нічого путнього невигадані і не придбав. А адже хороший подарунок це знак уваги і любові, і нам хочеться, щоб він доставив близькій людині радість.

У цій статті ви знайдете багато корисних порад: сценарії та ідеї проведення дня Всіх Закоханих, дізнаєтеся як зробити оригінальні подарунки своїми руками і багато іншого.

Що подарувати хлопцеві
У цей день, День Святого Валентина, незмінно хочеться подарувати щось романтичне, красиве, що запам'ятовується. А значить, кращого подарунка, ніж ви самі не знайти. Природно, без допомоги тут не обійтися: треба прикрасити кімнату до свята - понадувать кульки, розставити квіти. І найважливіше - надіти шикарне еротична білизна, обернутися чимось прозорим і обв'язатися великий червоної стрічкою. Думаю, що вашому чоловікові сподобається такий подарунок і він буде дуже площині.

Не втрачає своєї актуальності і любовне послання, написане вами на красивій папері або листівці, добре б, якогось ніжного кольору (наприклад, рожевого)! Перев'яжіть його красивою стрічкою і прикладіть до нього червону троянду.

Не слід нехтувати валентинками. Знайти найкрасивішу з того величезного кількості, що пропонують в магазинах нелегко. Але можна зробити так: придбайте одну велику листівку, яка говорить про ваші почуття до нього, і багато маленьких, барвистих.
Велику листівку піднесіть йому з ранку, як прелюдію. А ввечері, після робочого дня, завітайте на романтичну вечерю при свічках, який м'яко переведіть в полум'яну ніч кохання. Попередньо сховайте валентинки на своєму тілі: і в сукні, і в нижній білизні, і коли він буде ніжно роздягати вас, з кожної знятої річчю він буде відшукувати все нові і нові докази вашої любові! Такі валентинки ви ніколи не забудете.

Можна зробити багато кольорових сердечок, і на всіх написати те, за що ви любите свого чоловіка. Пишіть все, що прийде вам в голову: щедрий, добрий, чуйний, добре готує. Всі ці визнання можна скласти в красиву коробочку і подарувати її. Він буде вам дуже вдячний за це.
Що подарувати дівчині
А ось такий, може і не дуже оригінальний, але зате безпрограшний подарунок на День Святого Валентина можна зробити дівчині: Наповніть кімнату повітряними кульками різноманітних кольорів і розмірів, перламутровими та звичайними, і звичайно у формі серця. Ваша улюблена буде приємно здивована і вражена. І запам'ятає це ще дуже надовго.

Ювелірні прикраси завжди були і будуть дуже хорошим подарунком. Ви не помилитеся, якщо купите коханій дівчині браслет або кільце. Можна придбати, щось із одягу, якщо звичайно ви на 100 відсотків переконані в правильності свого вибору.

М'які іграшки - відмінний подарунок для коханої. Їм подобається отримувати в подарунок милі іграшки з мультфільмів. Це буде гарним нагадуванням про вас.

Зазвичай, у цей день прийнято дарувати солодощі у формі серця. Це може бути і торт, і шоколад, і цукерки. А склад шоколаду входить неймовірно корисні речовини активізує «центр кохання» в мозку. Тому шоколад був і залишається найулюбленішим ласощами у дівчат.

Можна написати під вікнами вашої дівчини зізнання в коханні. Зробіть це червоною фарбою і великими літерами.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт