Feedback

Травневі свята 2017 в Україні: як відпочиваємо

16.03.2017 2162

Останнім часом в інтернеті йде бурхливе обговорення новини, що травневі свята 2017 в Україні скасували за аналогією з 8 Березня.
Згідно із законопроектом, запропонованим Українським інститутом пам'яті, з метою декомунізації має відбутися скасування травневих свят в Україні.
Тож поспішай насолодитися повноцінними і поки ще офіційними вихідними днями в травні, адже цілком імовірно, що цьогоріч ми відзначатимемо їх востаннє. Хоча офіційних повідомлень про скасування травневих свят в Україні поки що немає.
Виходячи з календаря, в травні буде 11 вихідних і святкових днів і всього 20 робочих днів.
1 травня, пн - День міжнародної солідарності трудящих,
2 травня, вт - День міжнародної солідарності трудящих,
8 травня, пн - перенесений вихідний з суботи 13 травня,
9 травня, вт - День Перемоги,
6, 7, 14, 20, 21, 27, 28 травня - вихідні сб і нд.
Отже, вихідні на травневі свята випадають таким чином:
Понеділок і вівторок, 1 і 2 травня 2017 року - День міжнародної солідарності трудящих. До них вдало приєднуються квітневі субота і неділя, 29-те і 30-те числа, утворюючи цілих чотири безперервних вихідних.
Вівторок, 9 травня 2017 року - День Перемоги. Крім того, понеділок, 8 травня, також зробили офіційним вихідним днем, а відпрацювати його доведеться наступної суботи, 13 травня. Разом із 6 і 7 травня, що передують цим святам - також виходить чотири суцільних вихідних дня.
Саме час замислитися, а чи не організувати собі на роботі відгули на три дні з 3 по 5 травня, щоб замахнутися та розвернутися на цілих 11 днів повноцінного відпочинку на травневі свята? Тоді можна спланувати цікаві і захоплюючі тури на травневі свята 2017, куди-небудь подалі, ніж дачна ділянка або сусідній парк.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання до дня матері 2023, в якому знаходиться 27 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: lady.tochka





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт