Feedback

Що подарувати на шкіряне весілля

05.02.2014 1987

Найкраще буде дізнатися, з чим асоціюється слово «шкіра» у подружжя, але можна розпитати у знайомих - вони допоможуть підібрати вам подарунок, який буде мати як «шкіряний», так і буде нагадувати про свято.
Що подарувати на шкіряне весілля
Наприклад, можна подарувати фотоапарат у шкіряному футлярі, щоб подружжя могло зняти свої найщасливіші моменти. Прекрасним подарунком стане годинник зі шкіряним ремінцем.

Багато зараз живуть в шаленому ритмі і, не виключено, що важливі справи можна просто забути зробити. Тому для ділових людей прекрасним подарунком стане щоденник зі шкіряною обкладинкою, сумка або ж папка для документів. Не обов'язково підбирати різні речі кожному з подружжя, можна придбати відносно схожі речі і об'єднати їх в один бізнес-комплект.

Також можна подарувати щось із одягу - рукавички, шкіряну куртку і.т.п. Найголовніше тут - підібрати потрібний розмір і забарвлення. Про стиль можна не турбуватися, адже шкіряні вироби завжди в моді.

Звичайно, можна дарувати не тільки речі, якими подружжя будуть користуватися кожен день. Можна подарувати щось, що підійде до інтер'єру сімейного гніздечка. Це можна бути настінне панно, складене з шматочків шкіри. Якщо у пари є якийсь символ, що нагадує їм про місце знайомства, то його можна вдало обіграти.

Любителям стилю етно полюбиться ловець снів. Це індіанський амулет, сплетений із шкіри та прикрашений пір'ям. Вішати його слід над ліжком. Вважається, що він здатний затримувати погані сни.

Якщо всі вищеперелічені варіанти не підходять, то можна купити в подарунок меблі. Звичайно, не варто відразу купувати шкіряний диван - це буде зайве. Але обтягнутий шкірою пуфик може вписатися в будь-який інтер'єр.

Пам'ятайте, що будь-який подарунок повинен символізувати фортеця шлюбу, тому не просто поздоровляйте чоловіка і дружину, але і доведіть їм важливість цього свята.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт