Feedback

Що подарувати дружині на Новий рік 2017?

14.12.2016 890

Новий рік – час позитивних емоцій і святкового настрою. Це час виконання заповітних бажань. Чоловікам перед святом не зайвим буде замислитися про те, що подарувати дружині на Новий рік 2017.
Подарунок показує наскільки людина є дорою і любимою. Проблема вибору презенту дуже часто турбує не тільки жінок, але й чоловіків. Про те, що краще всього подарувати коханій дружині.
Вибираючи подарунок для коханої жінки у рік Вогняного Півня, варто задуматися не тільки про витрати грошей, а в першу чергу про те, що він повинен бути рлдарований з величезною любов'ю і ніжністю. Багато жінок ще задовго до настання Нового року говорять коханому про свої побажання, що значною мірою полегшує вибір презенту. Якщо ж чоловік не отримав такого натяку, значить завдання ускладнюється. У такій ситуації можна порадити взяти на замітку наступне: захоплення, інтереси та хобі дружини.
Найбільш безпрограшним варіантом подарунка для коханої жінки є ювелірні прикраси або красива біжутерія. Вирішуючи питання, що подарувати дружині на Новий рік 2017, можна зробити ставку на прикраси з дорогоцінними каменями. Дружина буде взахваті від колечка або сережок з діамантом. При обмеженому бюджеті можна порадити придбати привабливе і не дорогі прикраси.
Продовжуючи тему подарунків, варто відзначити, що коханій жінці можна подарувати кулон із зображенням символу року – Вогняного Півня. Така прикраса завжди буде нагадувати про приємнні новорічні емоції і веселі незабутні свята. Кулон-талісман принесе вашій дружині удачу в 2017 році. Не менш цікавим подарунком для жінок можуть стати: підвіски, брошки або шпильки.
Для того щоб порадувати кохану, можна подарувати в подарунок сертифікат на відвідування СПА-салону, басейну, масажу. Кожній жінці буде приємно провести час в затишній обстановці, насолоджуючись приємними процедурами. Такий подарунок буде не тільки приємним, але і корисним.
Прислухаючись до дружини, чоловік буде знати, щоб дружина хотіла отримати «під ялинку». Напевно кожен чоловік чув від коханої, що фен став погано працювати, плойка не працює або ноги втомлюються після робочого дня. Уявіть радість вашої половинки, коли ви їй презентуєте новий фен, плойку або масажер для ніг.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: novij-rik





Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт