Feedback

Новорічні прикмети

18.11.2016 776

Перед Новим роком обов'язково потрібно віддати всі борги, інакше наступного року ви будете постійно мати потребу в грошах. Якщо Ви маєте кредитні гроші, то прикрасьте свою новорічну ялинку великими купюрами грошей - цей метод по Фен-шуй допоможе поліпшити ваше фінансове становище в майбутньому році.
Віддавати борги потрібно до 31 грудня. У Новий рік - 31 грудня та 1 січня - з дому нічого не можна виносити або позичати: ні грошей, ні речей, ні навіть солі, інакше ви віддасте все хороше, що прийшло до вас з настанням Нового року.
Вважається, що в Новий рік обов'язково потрібно одягнути щось нове з одягу чи взуття. Навіть якщо це буде пояс або шпилька у волосся - теж добре. Головне, щоб ви її купили саме для Новорічної ночі.
Після Нового року, коли ви будете виносити ялинку, її не можна викидати у вікно або з балкона - це загрожує великими невдачами у всіх справах. Символ Нового року потрібно акуратно і дбайливо виносити через двері. Якщо ялинка сильно обсипається, то загорніть її в стару ковдру або клейонку.
Прикмета для бізнесменів і торговців: якщо в перший робочий день після Нового року своєму першому клієнту (неважливо якої статі: чоловіку або жінці) ви дуже дешево щось продасте (або надасте дуже велику знижку), то весь рік вам буде везти в укладенні правочинів та веденні бізнесу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: ilady





Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт