Feedback

Прикмети на Новий рік

17.11.2016 961

Є така стародавня слов'янська прикмета: незадовго до півночі потрібно відкрити вікно в кімнаті, де зібралися гості, щоб випустити Старий Рік. А після того, як годинник проб'є 12 разів - відкрити двері, щоб впустити Новий рік.
Проводжають Старий рік без бурхливих тостів і закусок. Яким би невдалим і поганим не був для вас рік, що минає, його не можна лаяти і проклинати. Слід подякувати йому за піднесений життєвий урок і спокійно відпустити.
Чим більше всяких страв на новорічному столі - тим краще. Це означає, що ваше життя в 2017 році буде різноманітним і щедрим. Але ні в якому разі не можна залишати страви недоїденими - краще подавати невеликими порціями і додавати в міру необхідності.
Коли свято закінчиться, то все нез'їдене слід заховати або накрити, а брудний посуд скласти разом і теж накрити рушником. Є прикмета, що в немитому посуду, залишеному на ніч на столі, заводяться темні сили, які псують відносини в родині і між тими, хто сидів за столом.
Всі знають, що, поки годинник б'є 12 разів, потрібно задумати бажання і випити шампанського. Але в рік Півня слід задумувати бажання - поки б'є годинник, потрібно встигнути очистити мандарини або апельсин, роздати всім присутнім по часточці і з'їсти, задумавши бажання. Звичайно, плід можна підготувати заздалегідь - надрізати шкірку, щоб можна було легко і просто її зняти. Якщо гостей багато, то підготуйте кілька цитрусових і завчасно придумайте бажання - тоді ви точно все встигнете!
Той, на кому закінчилася пляшка шампанського, має шанс у Новому році щось змінити у своїй долі. Це означає, що може здійснитися ваше найзаповітніше бажання - не пропустіть момент!
Кому в келих потрапив шматочок пробки від шампанського або вина, того в Новому році чекають зміни в особистому житті: самотні обов'язково зустрінуть свою любов і можуть готуватися до весілля, а одружених очікує збільшення в сім'ї.
"Як Новий рік зустрінеш, так і проведеш" - кажуть у народі. Тому намагайтеся зустрічати його у великій і дружній компанії, смійтеся і радійте від усього серця - Півник любить свята і веселощі, і обов'язково відзначить особливою прихильністю тих, хто добре відсвяткує його прихід!

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: ilady





Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт