Feedback

Новий рік у Фінляндії

16.11.2016 460

Новий рік у Фінляндії тісно переплітається з Різдвом і починається після того, як Санта-Клаус, він же Йолупуккі - відвідує дітей і дарує їм подарунки. Фіни шанують традиції Нового року і строго дотримуються. Якщо для святкування зимового свята ви вирушите в Фінляндію, то напередодні Нового року вам обов'язково доведеться відвідати лазню, щоб змити з себе всі тяготи і турботи, що минає. У новий рік фіни намагаються впізнати своє майбутнє з допомогою ворожінь, які дуже схожі на російські.
За казкою можна відправитися в Лапландію, де знаходиться резиденція Санта-Клауса. Це буде захоплююча подорож як для дітей, так і для дорослих.
Де б ви не були, створити атмосферу свята і відчуття справжнього чарівництва вам допоможуть подарунки та прикраси від Mister Christmas. Ексклюзивні новорічні сувеніри ручної роботи, музичні шкатулки з дивовижними зимовими і святковими композиціями, м'які іграшки із зображенням символу року, подарункові набори - тут є все, що зробить зустріч Нового року незабутньою.
Гарним подарунком коханим і друзям може стати декоративно оформлена цифрова фоторамка, в яку ви можете помістити кадри, зроблені під час спільної подорожі в зимову казку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: novij-rik





Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт