Feedback

Новий рік у Норвегії

16.11.2016 856

Норвегія - країна фіордів і снігу. Дивовижною її особливістю є те, що вода в норвезькому морі не покривається льодом навіть в сильний мороз - така сила теплої течії Гольфстрім.
Тому якщо ви хочете поєднати святкування Нового року з можливістю відчути силу і красу північної природи - вирушайте в Норвегію.
Відзначити Новий рік можна як у столиці Осло, поруч з фіордами, так і на розкішних гірськолижних курортах. Там ви зможете познайомитися з дивовижними традиціями вікінгів і старовинною архітектурою, повеселитися в нічних клубах і взяти участь у вуличних протестах в компанії Юлениссена - норвезького Діда Мороза.
Крім цього, ви станете свідком новорічних традицій, до яких у Норвегії ставляться дуже трепетно, і зможете скуштувати національної норвезької кухні. За звичаєм, норвежці зустрічають новий рік у колі сім'ї, за великим святковим столом, який не обходиться без кількох сортів печива - їх печуть заздалегідь і зберігають у ошатних жерстяних банках. Неодмінним атрибутом є також коржі з прісного тіста і свіжозварене пиво. Ну і звичайно, норвезька сьомга!

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: novij-rik





Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт