Feedback

Що подарувати синові на 1 рік

23.09.2013 4042

Для початку, варто задуматися про оформлення свята. Якщо є можливість, запросіть знайомих, у яких теж є маленькі діти, щоб маляті не було нудно в компанії одних тільки дорослих. Можна оформити окремий дитячий стіл, накритий різними стравами, які діткам дуже подобаються - це можуть бути помідори у вигляді сонечок, котлетки-павучки, листковий салат у формі черепахи, фаршировані яйця з вушками і ще багато інших цікавих страв.

Кімнату, в якій буде проходити застілля, можна прикрасити різнокольоровими повітряними кульками, прапорцями, цукерками, іграшками та іншої красою, яка так приваблює дитячу увагу.
Що подарувати синові на 1 рік
Подарунком для малюка може бути що завгодно, адже в цьому віці йому цікаво все. На першому місці у багатьох батьків - це конячка-гойдалка, вона завжди буде піднімати настрій вашому синочку, а також посприяє зміцненню м'язів ніжок і допоможе дитині навчитися тримати рівновагу. Також можна подарувати велику машинку, в якій малюк сам зможе покататися або триколісний велосипед з довгою ручкою, щоб на прогулянці мама могла котити малюка. Маленьким діткам дуже подобаються музичні іграшки, тому електронне піаніно теж буде дуже до речі. Диван, будиночок, конструктор з великими деталями, велику барвисту книгу з тваринами, великі м'які кубики (дуже хороші для розвитку моторики ручок) - все це стане чудовим подарунком для вашої крихітки, який не тільки порадує дитину, але й посприяє розвитку малюка.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження синові, в якому знаходиться 360 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт