Feedback

Як і де провести корпоратив на Новий рік 2017

30.09.2016 1101

Влаштувати своїм співробітникам по-справжньому яскраве і незабутнє торжество – завдання непросте. Звичайно, можна обмежитися посиденьками в ресторані, але така практика вже відходить в минуле. Хороша корпоративна вечірка складається з багатьох елементів: грамотний і веселий сценарій, вдала тематика, продумане меню і розваги. Існує багато варіантів проведення корпоративних вечірок, але не всі вони можуть підійти вашому колективу. Розглянемо найбільш цікаві, незвичайні і захоплюючі ідеї для новорічного корпоративу-2017. Організовуючи корпоратив, не обмежуйтеся банальним застіллям!
Перш ніж планувати хід вечірки, потрібно визначитися зі складом її учасників. Від вас буде потрібно чітке знання кількості осіб, їх віку і захоплень. Визначте співвідношення між дамами і кавалерами, а також заздалегідь уточніть суму, яку керівництво виділяє на проведення заходу. Самостійна підготовка до вечірки займає багато часу, тому є ряд питань, які потребують оперативного вирішення. В першу чергу ви повинні визначитися з такими нюансами:

Місце для організації корпоративу. «Підбийте» людей і бюджет, щоб зрозуміти, яке потрібно орендувати приміщення для торжества. Це може бути ресторан, бар, котедж, або ви можете провести офісний свято;
Дата корпоративу. Сам Новий рік співробітники, без сумніву, вважатимуть за краще провести в колі сім’ї або з друзями, тому варто призначити зручний п’ятничний або суботній день незадовго до 31 грудня;
Подарунки і призи. Невеликий подарунок від компанії буде приємним бонусом для членів робочого колективу. Подарунки не обов’язково повинні бути дорогими – замовте ручки, чашки або календарі з логотипом фірми, невеликі фігурки півнів, солодощі, чай або кава;
Декорації. Якщо ви наймаєте професійних декораторів, ви просто обговорюєте тематику свята. Якщо ваш бюджет не витримує таку статтю витрат, ви повинні самі подбати про створення новорічного настрою у ресторані чи офісі – святкову мішуру, прапорці та гірлянди потрібно купити заздалегідь;
Святкове меню. В залежності від формату вашої вечірки це може бути стіл з закусками, повноцінний вечерю або персональний замовлення, який виконають офісні хазяєчки (тоді ви повинні купити потрібні продукти);
Дрес-код вечірки. Якщо ви задумали Новий рік певною тематикою, потрібно заздалегідь оголосити її співробітникам, щоб всі зуміли підібрати відповідний наряд.
Ідея №1: Новий рік в офісі

До такого варіанту часто схиляються фірми, які не мають значним бюджетом. Самостійно організоване свято – це не завжди погано і нудно. Кожен співробітник, який бере участь у підготовці свята, зможе проявити свої сильні сторони, відчути командний дух і налаштуватися на веселий лад, поступово заражаючись новорічним настроєм. Головний плюс такого корпоративу – його бюджетність і «сімейність».

Розподіліть обов’язки відповідно інтересам. Хтось вирішить блиснути кулінарними вміннями, а хтось допоможе прикрасити приміщення і нарядити ялинку. Запропонуйте кожному принести іграшки для її оформлення — це можуть бути улюблені фігурки з дитинства, і тоді кожна з них буде супроводжуватися власною історією і теплими спогадами. Запропонуйте тему свята і одягніться в карнавальні костюми або влаштуйте демонстрацію особистих талантів, підготувавши кілька розважальних номерів.
Ідея №2: Спортивний Новий рік

Такий варіант свята буде цікавий молодому і активному колективі. Свято у вигляді спортивних змагань, організованих в приміщенні або на свіжому повітрі, припаде до смаку любителям здорового способу життя і тим, хто не любить сидіти на місці. Найактуальнішими будуть зимові види спорту – лижна гонка, ковзанярські змагання або хокейний матч.

Можна звернути увагу і на такі варіанти, як боулінг, лазертаг або пейнтбол, а також освоїти зовсім оригінальні ігри типу керлінгу (в такому випадку вам доведеться звернутися в спеціалізовану фірму, яка допоможе організувати майстер-клас). Після завершення змагань учасники повинні отримати винагороду у вигляді призів і фуршету.

Ідея №3: Святковий квест

Один з найбільш незвичайних варіантів новорічного корпоративу. У цьому випадку важливо, щоб колектив був активним та запальним. Квест може бути динамічним (в цьому випадку вам потрібно буде обговорити наявність машин, в яких будуть переміщатися команди), так і більш спокійним. Зверніть увагу на спеціалізовані квест-клуби з кімнатами, таящими в собі безліч загадок. Такий варіант доведеться за смаком інтелектуалам! У будь-якому випадку захід залишить після себе приємні спогади.
Ідея №4: Новий рік в російській стилі

Змішаний колектив, що складається з різних вікових категорій, з задоволенням поринути в атмосферу російської зими. Для такого заходу вам знадобиться котедж, в якому можна відпочити і зігрітися, і фірма, організуюча для вашої компанії катання на санях, народні забави та фольклорне музичний супровід.

Сценарій може включати снігові битви, конкурси на кращого сніговика або найкрасивішу крижану скульптуру. Не забудьте про автентичному святковому столі – вітаються квашена капуста та яблука, квас, мед, ковбаси, пироги та інші кулінарні шедеври народної кухні. Ну а любителям попаритися можна забезпечити лазню на дровах.

Ідея №5: Спільна творчість

Керівництво часто ламає голову – як організувати приємне і незвичайне свято для суто жіночого колективу? Жінки середнього віку люблять готувати та вишивати, так що розгляньте ідею майстер-класу. Організуйте кулінарний корпоратив під керівництвом іменитого кухаря, а якщо вашим колегам не чуже творчість, можна замовити майстер-клас з миловаріння, малювання, валяння, декупажу або мозаїці. З такого корпоративу ніхто не піде без подарунка, зробленого своїми руками!

Ідея №6: Дегустація

Будь-яке застілля буде незвичайним і незабутнім, якщо запросити на нього професійного сомельє. Спеціальні агентства пропонують як виїзні, так і стаціонарні варіанти дегустацій. Якщо у вашому колективі переважають чоловіки, можна зупинитися на пробі коньяків. А в кінці вечірки піднести кожному учаснику по пляшці напою.

Змішаний або жіночий колектив краще пригощати винами. Майстер проведе лекцію про те, як правильно вибирати і пити вино, як читати винну карту і користуватися келихами. Дегустацію можна поєднувати з застіллям. В такому випадку вам знадобиться агентство, яке допоможе організувати эногастрономию – такий захід проводиться в ресторані, а до кожного виду вина пропонуються страви, допомагають створити гармонійний смак.

Ідея №7: Стилізована вечірка

Один з найвеселіших і популярних варіантів корпоративної гулянки. Тематична вечірка просто не може набриднути, адже кожен рік можна ставити нову тему і ніколи не повторитися!

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Новим 2024 роком, в якому знаходиться 389 поздоровлень на всі випадки життя.






Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт