Feedback

Що подарувати дівчинці на 10 років

23.09.2013 4432

Традиційним подарунком для дівчаток усіх вікових категорій вважається лялька або м'яка іграшка. Але, якщо дівчинка вже досягла десятирічного віку, такий подарунок може здатися їй нецікавим. Приймаючи рішення про те, що подарувати дівчинці на 10 років, потрібно перш за все проаналізувати її потреби, виявити її творчі нахили і особисті інтереси. Варіанти подарунків для дітей в цьому віці вже досить різноманітні.
Подарувати можна все, що завгодно. Зрозуміло, оптимальним варіантом стане не тільки очікуваний дитиною подарунок, але і корисний, практичний подарунок, незамінний в повсякденному житті. Щоб подарунок дійсно сподобався іменинниці, треба підійти до питання вибору подарунка серйозно.

Цілком допустимо і нестандартне вирішення питання. Наприклад, якщо дівчинка активно захоплюється якимось видом спорту, то їй можна подарувати місячний абонемент на заняття в дитячому спортивному центрі. Любительці англійської мови можна подарувати книгу з казками на англійській мові або диск з пригодницькими фільмами. Дівчинці такого віку вже можна подарувати набір декоративної дитячої косметики. Безсумнівно, вона буде рада і поповненню колекції м'яких іграшок.

При виборі подарунка не треба забувати про те, що більшість дітей у віці 10 років все ще вірять в чудеса, тому краще всього зробити іменинниці несподіваний, приємний сюрприз.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 10 річчям на ювілей, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

  • Що можна подарувати дівчинці на 9 років?

    Що можна подарувати дівчинці на 9 років?

    Сучасні дітлахи випереджають наші думки і вгадують наші вчинки ще швидше, ніж ми встигаємо схаменутися. Що можна подарувати дівчинці на 9 років? Тим більше, що юні феї нині досить розпещені: і гаджети у них є, і одяг модний, і день народження відзначають в дорогих ресторанах. ... 2758

  • Що подарувати дівчинці на 10 років на день народження?

    Що подарувати дівчинці на 10 років на день народження?

    Коли у маленької принцеси наближається чергове свято, у всьому королівстві починаються цілком обгрунтовані хвилювання. Так що якщо ви вже задумалися, що подарувати дівчинці на 10 років, пора прочитати цю статтю і звірити ваші припущення з нашими ... 2887

  • Традиції дня рожденья

    Традиції дня рожденья

    День Народження - це дуже особисте свято, його по праву можна назвати самим головним у житті будь-якої людини, так як саме в цей день і відзначається початок його ... 1492

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт