Feedback

Чи така страшна сесія, як її малюють?

29.08.2016 651

Чи справді варто настільки боятися викладачів? Звісно ж, ні – якщо ти підготувався й упевнений у своїх силах, а також не прогулював пари. Але не все так просто. Скоріш за все, уперше зайшовши до кабінету викладача, бідолашний студент зрозуміє, що його очі розбігаються, і він уже не пам’ятає, що вчив 5 хвилин тому. Саме тому потрібно сконцентрувати свою увагу тільки на знаннях і не думати про страх – так він не зможе тобою заволодіти. Все у твоїх руках. Вір у це!
Але раптом семестр видався настільки бурхливим та захоплюючим, що часу для відвідування пар зовсім не залишилося? А якщо ще й іспит через два дні, тоді настає час для паніки, адже за ці 48 годин потрібно вивчити все й навіть більше. І ось настає «той самий» день. День, коли серце калатає у грудях, долоні пітніють, і навіть атеїсти починають молитися перед аудиторією. Трішки успіху й наполегливості – і все буде добре, адже хитрі студенти завжди здатні виплутатися навіть із найважчих ситуацій.
Проте чи всі викладачі бажають вас завалити? Відповідь тут може бути тільки одна: ні. Якщо ви нічим їх не образили, ходили на всі лекції й семінари, то все складеться добре. А якщо таки були якісь негаразди, то краще готуйтеся до гіршого – і вчіть предмет. Утім, не забувайте, що до кожного викладача є свій підхід.
Не така страшна сесія, як її малюють. Для того, щоб її здолати, вам знадобиться лише трішки сміливості, наполегливості та віри у власні сили!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на 1 вересня (День знань) 2024, в якому знаходиться 75 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: ya-student.com.ua





Цікаві статті

  • День знань

    День знань

    День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першоклашки з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху ... 4527

  • Колегам і близьким на день знань

    Колегам і близьким на день знань

    Не всі, вітаючи вчителя в День знань, змушені пам'ятати про ... 1438

  • Приємні подарунки педагогам в День знань

    Приємні подарунки педагогам в День знань

    Подарунок вчителю на 1 Вересня - справа ... 998

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт