Feedback

Що подарувати на паперове весілля

20.09.2013 3175

Чоловік і дружина вже непогано дізналися один одного і бачать у другої половинки не тільки достоїнства, але і практично всі недоліки. Часто в цей період з'являється дитина, що привносить нові турботи і обов'язки. Подружжя починають освоювати нові для себе ролі.
Що подарувати на паперове весілля
На другу річницю прийнято дарувати предмети з паперу або скла: книги, календарі, блокноти, келихи, сервізи, вази, кришталеві конфетніци. До речі, гроші - це теж папір! А можна, якщо «молодята» планують зробити ремонт, подарувати їм шпалери! Тільки цей подарунок краще вибирати з винуватцями торжества. Основний подарунок можна доповнити забавною фігуркою орігамі - наприклад, символічним серцем.

До подарунку для своєї половинки можна підійти з фантазією. Наприклад, подарувати ... листок паперу. Ви дивуєтеся? А на листку напишіть любовне визнання. Повірте, такий подарунок приємно здивує і порадує. Можна подарувати невеликий сувенірчик зі скла у вигляді серця - такий подарунок також буде досить символічним.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт