Feedback

Водолаз

16.08.2016 2777

Найчастіше водолази працюють на рятувальних станціях, в науково-дослідних організаціях, військових підрозділах і будівельних компаніях. Можуть здійснювати підводні роботи по приватному найму. У професії водолаза представлено кілька спеціалізацій. Фахівці 1 групи працюють в будівництві або промисловому виробництві. Вони можуть брати участь в підйомі затонулих суден, ремонтувати пробоїни, прокладати кабелі, проводити зварювальні роботи. Водолази другої групи беруть участь в науково-дослідних проектах. До третьої групи відносяться водолази-рятувальники, які вміють надавати першу медичну допомогу. Для занурення під воду водолази використовують спеціальне спорядження, що забезпечує оптимальну температуру і дихання під водою.
У роботі водолаза важливі такі якості, як: врівноважений характер, стресостійкість, здатність тверезо мислити, концентрувати увагу на дрібницях і приймати рішення в екстремальних ситуаціях.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Днем водного господарства 2024, в якому знаходиться 32 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Водолаз

    Водолаз

    Водолаз - фахівець з виконання різних робіт під водою, що володіє спеціальним допуском і використовує професійне водолазне ... 2775

  • Яхтовий шкіпер

    Яхтовий шкіпер

    Яхтовий шкіпер - це капітан, тобто професіонал в управлінні яхтовим ... 1101

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт