Feedback

Пожежний

16.08.2016 1751

Найчастіше в пожежників потребують підрозділи МНС. Також пожежні можуть працювати в приватній і муніципальній пожежній охороні. Пожежа - це завжди несподівано і дуже страшно. Часто постраждалі піддаються паніці і здійснюють вчинки. Саме тому після отримання виклику у бригади пожежників немає жодної зайвої хвилини на збори. Є тільки 20 секунд на підготовку, приїхати необхідно вчасно! Прибувши на місце, загін пожежників евакуює людей і розправляє пожежні рукави для гасіння вогню. У кожному загоні обов'язково повинен бути присутнім бригадир. Він оцінює складність пожежі, визначає тактику дій і вирішує, чи потрібна друга бригада для надання допомоги. Кілька людей паралельно займаються розвідкою і пошуком людей. Вони йдуть зчепленими тросами групою, щоб не загубитися і не загинути в диму. Іноді постраждалим від вогню необхідно надати першу медичну допомогу, це теж повинен вміти робити пожежний. У вільний від виконання прямих обов'язків час пожежні займаються фізичною підготовкою, здають тести, нормативи, відвідують психологів. Професія пожежника вимагає таких якостей, як: фізична сила, міцна нервова система, бажання допомагати людям, хороша реакція, безстрашність, відповідальність і дисципліна.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників пожежної охорони України 2024, в якому знаходиться 17 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Пожежний

    Пожежний

    Пожежний - фахівець пожежної безпеки, що займається безпосереднім гасінням вогню і порятунком ... 1747

  • Історія професії пожежник

    Історія професії пожежник

    Найстаріші згадки про професійні пожежні бригади належать до періоду Давнього Єгипту. Перші пожежні з'явилися близько 27 року до н. е., коли імператор Цезар Август створив загін «вігілів» як першу пожежну бригаду. Пожежа, історія пожежника, історичні згадки про пожежників, ... 3915

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт