Feedback

Коваль

12.08.2016 3098

Основне місце роботи сучасного коваля - цех промислового підприємства. Однак приватні кузні досі існують, в них майстри займаються художньою ковкою.
Професія коваля - одна з найдавніших, проте праця майстра досі цінується досить високо. Коваль виготовляє зброю, робочі інструменти, елементи для будівництва та інтер'єру, замки, прикраси та багато іншого. Для роботи підходить будь-який вид металу - від чавуну до золота. Основний метод обробки металу - кування, проте в арсеналі майстра є і інші техніки: зварювання, лиття, штампування. Пайка або термічна обробка. У професії коваля великих успіхів може досягти кандидат з хорошим зором і окоміром, фізичною силою, художнім смаком, вміє малювати і схильний до прикладних видів мистецтва.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості 2024, в якому знаходиться 41 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Арматурщик

    Арматурщик

    Арматурник - робочий в сфері будівництва, що спеціалізується на створенні арматурних ... 1347

  • Зварювальник

    Зварювальник

    Зварювальник - фахівець у галузі важкої промисловості, який займається створенням складних металевих конструкцій за допомогою зварювального ... 3822

  • Сталевар

    Сталевар

    Сталевар - робочий металургійної галузі, що спеціалізується на виплавці сталі з ... 1257

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт