Автогонщик

Відомо, що професійні автогонщики, які уклали контракти з компаніями Скудерія і Ред Булл, мають в своїх активах по 250 і 235 мільйонів Євро.
Автогонщик, як правило, має безпосереднє відношення до спортивних секцій або клубах. Автогонщик - більше покликання, ніж професія. Тільки присвятивши себе трасі на 100%, можна розраховувати на успіх. Так, професійний спорт пов'язаний з хорошим прибутком. Але якщо думати лише про гроші, навряд чи щось вийде. Більшість професійних автогонщиків заробляють на участі в рекламних або спонсорських акціях, журналісткою, конструкторської або інструкторської діяльності. Робота автогонщика - це безперервний процес. Починається з підготовки до змагань. Головне завдання - вивчити трасу, підготувати автомобіль, вивчити всі маневри і повороти, пройти трасу попередньо з тренером і самостійно. Безпосередньо на гонці водій керує ексклюзивним автомобілем, він единственен і унікальний. Автогонщикові необхідно відчути апарат, щоб зливатися з ним в єдиному пориві. Водіння - це набір відпрацьованих рухів, фактично випереджальних створення. Успіх заходу залежить виключно від досвіду пілота.
У професії автогонщика важливі такі якості, як: швидкість реакції, впевненості в собі, здатності ризикувати, фізична витривалість, ідеальний зір, прагнення до перемоги, гнучкість мислення, здатність добре орієнтуватися на місцевості.
За матеріалами: opis


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua