Менеджер з продажу

Посада менеджера з продажу представлена ​​практично на всіх підприємствах, які пропонують товари або послуги.
Головне завдання менеджера з продажу - знайти клієнта, готового оплатити товари або послуги. Для цього необхідно виконувати наступні функції:
Прийом дзвінків або дзвінки до потенційних клієнтів, складання бази даних. Проведення переговорів з клієнтами, організація презентацій, знайомство з прайсами.
Розробка систем мотивації клієнтів, організація заходів щодо стимулювання збуту. Складання плану продажів, облік реалізацій, ведення документації, контроль відвантажень. Вивчення попиту, участь в маркетингових дослідженнях. Менеджер - це, перш за все, організатор, який повинен володіти аналітичним мисленням і ерудицією. Сама ж професія менеджера з продажу має на увазі наявність так званої «комерційної жилки», впевненості в собі і комунікабельності.
Хороший продавець повинен мати, крім настрою на успіх, готовність до невдач. Адже не всі переговори принесуть результат. Важливо розуміти, чому сталася невдача і при цьому не пропускати її через, себе. Це б'є по власній зарядженості і мотивації. Мені також допомагає хороша освіченість і ерудованість, що дозволяє в будь-яких переговорах підтримати розмову на різні теми і знайти спільні інтереси з клієнтом, а значить подружитися
За матеріалами: opis


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua