Аукціоніст

Аукціоністи затребувані в галереях, аукціонних будинках, великих торгових компаніях, брокерських бюро. Договірна ставка, залежить від загальної суми виробів, проданих на аукціоні. Як правило, становить 10% від остаточної ціни лота.
Головне завдання на аукціоні - продати товар якомога дорожче, оскільки від цього залежить прибуток продавця і самого аукціоніста. Тому під час торгів розгортається справжнє шоу, в якому глядачі зачаровано стежать за ходом подій і беруть активну участь. Торги діляться на гласні і негласні. У першому випадку покупці самостійно озвучують ціну, за яку вони готові придбати той чи інший лот. На негласних торгах заздалегідь обумовлюються ставки, покупцеві залишається показувати свою табличку, яка вказує на бажання підняти ціну.
Зазвичай на продаж лота йде не більше хвилини. Остаточна ціна визначається після того, як аукціоніст триразово озвучив останню вартість і вдарив молотком.
Майстерність аукціоніста проявляється в здатності барвисто піднести продукт і в кілька разів збільшити його первісну вартість. Щоб продати товар дорожче, необхідно досконально вивчити його властивості напередодні торгів.
Хороший аукціоніст відмінно знає ринок, має гарну пам'ять, відрізняється високими інтелектуальними здібностями, артистизмом, чіткої дикцією і тактовністю.
Найважливіше в аукціоні - настрій, азарт. Це театр, тільки зі зворотним зв'язком: глядач не тільки споглядає, але й бере участь у дії. Тому аукціоніст повинен бути артистом, диригентом, від роботи якого залежить успіх торгів. Йому потрібна швидкість реакції: миттєво відповісти на підвищення ціни, провести розрахунок через 15 хвилин після покупки
Переводчик Google для бизнеса –Инструменты переводчикаПереводчик сайтовСлужба "Анализ рынков"
За матеріалами: opis


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua