Телемаркетолог

Телемаркетологи затребувані скрізь, де здійснюється віддалена продаж товарів або послуг. Найчастіше це: інтернет-магазини, віртуальні послуги, програмне забезпечення, промислове обладнання, офісні меблі та канцелярія, кредитні організації, аудиторські і консалтингові компанії.
Головне завдання телемаркетолога - здійснювати збір інформації по телефону, а також просувати або продавати товари і послуги роботодавця. Популярність професії зросла в зв'язку з дедалі більшій кількості інтернет-магазинів.
Однак робота телемаркетолога - це не просто спілкування по телефону. Це професійно вибудувана розмова, в процесі якого у потенційного покупця складається особливе враження про компанію, її продукцію. Відповідно, тут є свої канони і сценарії, яких необхідно дотримуватися для отримання позитивного результату. Якщо угода відбулася, телемаркетолог отримує бонус.
Важливими якостями телемаркетолога є: комунікабельність, правильна мова, терплячість, тактовність, уміння переконувати, здатність зводити нанівець конфліктні ситуації, аналітичний розум.
Професія телемаркетолог для багатьох - перша сходинка в маркетингової кар'єрі. Найчастіше на посаду приймають юнаків та дівчат, що бажають поєднувати роботу і навчання.
За матеріалами: opis


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua