Візажист

Головне завдання візажиста - робити своїх клієнтів красивими і «світяться» від усвідомлення цієї краси. Часто візажистів називають візажистами-стилістами, оскільки вони можуть продумувати не тільки макіяж, але і завершений образ персони.

Перш за все, в арсеналі візажиста повинна бути велика кількість декоративної косметики, яка б відповідала численним потребам. Всі люди різні, а це означає, що для кожного потрібен свій підхід і індивідуальне рішення.

Візажист з першого погляду повинен визначити тип особи, зрозуміти, як підкреслити достоїнства і усунути видимі недоліки. Крім того, макіяж повинен відповідати вимогам майбутньої обстановки: вечірній або денний, яскраве освітлення або його відсутність, температура на вулиці або в приміщенні.
Аналітичний розум і одночасно творче мислення, вміння передбачати результат, акуратність, посидючість. Також важливі привабливий зовнішній вигляд і охайність.
Візажистом може стати всякий. А ось хорошим, професійним майстром - тільки той, хто має гарний смак, здібностями художника, сильним творчим початком. Але, в принципі, при сильному бажанні ці якості можна розвинути. Взагалі, найкраща реклама - це якісна робота, тоді люди самі починають розповідати про тебе своїм друзям і знайомим
За матеріалами: opis


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua