Що подарувати людині, яка нічого не потребує?

Особливо виникають труднощі з людьми, які нічого не потребують. І може бути ви не так добре знайомі з людиною і його смаками. Що робити в такому випадку? Можна, звичайно, подарувати оригінальну ручку або щоденник. Але це так нудно і банально. І можливо багато подарують те ж саме. Як варіант можна загорнути в конверт гроші, але як вибрати правильну суму, щоб це не сильно било по вашому бюджету. І до речі, пам'ятайте, що не всі люди в якості подарунка можуть прийняти гроші. Багато хто після вибору подарунка потім довго мучаються в роздумах «підійде - не підійде», «сподобається чи ні». Заздалегідь ви можете дізнатися, що людині хотілося б отримати в подарунок, але ризикуєте отримати типову відповідь: «Ой, я не знаю, мені нічого не потрібно!»

Або ще одна популярна відповідь: «Не треба нічого, головне твоя присутність!». Але ви ж розумієте, що прийти без подарунка - ознака невігластва і неповаги. Та й вам буде ніяково в такій ситуації. Хочеться, звичайно, подарувати щось оригінальне і божевільне, щоб всі обзаздрились.
Насправді таких подарунків придумали дуже багато ті люди, які сповнені креативу. Якщо ви не можете самі придумати, тоді купуйте за гроші! Можна піднести зірку з ім'ям людини, якій збираєтеся її дарувати. Замовте сертифікат, в якому буде сказано, що в системі зірок є зірка з таким ім'ям. Сертифікат вам можуть принести навіть додому. Сума такого подарунка буде залежати від величини зірки і наскільки вона близько знаходиться до Землі. Плюс до цього купіть ще фото зірки, скляну кулю або що-небудь інше. У каталог небесних тіл занесуть ім'я цієї зірки. А витратити на такий подарунок доведеться від 400 до 12000 гривень.
За матеріалами: woman-club


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua