Цінність подарунка визначається зовсім не його грошовою вартістю

Можливо, що подарунок потрібний і доречний, але форма його вручення може виявитися настільки образливою, що той, кому подарунок призначений, може і відмовитися від нього. Вручення цінного подарунка є не проявом людської близькості, а символом матеріального достатку. Однак, дарувати цінні подарунки - це привілей не тільки заможних людей, їх іноді дарують ті, хто не відчуває внутрішньої потреби в тому, щоб подарунком доставити іншій людині радість.

Колись, при відзначенні дня народження, іменинник, нікого не запрошуючи, однозначно піклувався про святковий стіл і чекав візитів знайомих і друзів, які знали про цей день з календаря. Ця традиція збереглася і зараз, хоча на вечір з нагоди дня народження приходять тільки за запрошенням.

Подарунок, звичайно, вручається тому, кого прийшли привітати.

Якщо ваш знайомий не влаштовує спеціального святкового вечора, але при подібних обставинах сам дарував який-небудь подарунок, варто подбати про те, щоб не залишитися в боргу.

Найпопулярніший подарунок - квіти. Вони завжди радують і завжди до речі, проте не завжди можна обмежитися тільки красивим букетом. Особливо якщо свого часу ви отримали від сьогоднішнього іменинника разом з квітами ще який-небудь подарунок.
За матеріалами: koryazhma


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua