Подарунок військовому ракетних військ і артилерії

Подаруйте військовому глобус-бар. Можете вибрати ексклюзивний варіант у вигляді глобуса, на якому наклеєні найдавніші історичні карти. Такий подарунок буде мати подвійну користь, по-перше, він дуже оригінально і доречно доповнить інтер'єр кабінету військового начальника, і дозволить ефектно заховати в собі спиртні напої, передбачені для особливо важливих заходів, наприклад, зустрічі високопоставлених гостей.
Не один чоловік не зможе відмовитися від смачної їжі, тому можете подарувати військовому оригінальний торт-мундир або набір шоколадних солдатиків.

В якості чисто сувенірних подарунків можете бути військовому такі презенти, як подарункова медаль з написом «Самому сміливому і сильному», подарунковий кинджал або статуетка у вигляді кавалериста. Якщо ви хочете не тільки здивувати військового, а й зробити йому дуже приємний зворушливий подарунок, то можете по фотографії замовити його портрет.

Військовий залишиться задоволеним, якщо ви подаруєте йому справжній військовий бінокль, але якщо у вас не можливості купити таку річ, то можете подарувати запальничку-гранату або патрон, смішний кухоль-генерал або портсигар з гравіюванням. Якщо військовий любить попаритися в лазні, то можете подарувати йому набір для лазні та сауни «будьоновець». Будь-якому військовому припаде до душі, якщо ви подаруєте йому історію його прізвища, яка буде оформлена, наприклад, на дерев'яній дощечці стародавнього стилю.
За матеріалами: Що подарити


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua