Подарунки для автомобілістів

На одвічне питання, що мучить не одне покоління жінок, нарешті знайдено відповідь.
Турбуєтеся про безпеку свого чоловіка? Придбайте для нього відеореєстратор - незамінна річ на наших дорогах, яка допоможе вашому чоловікові відстояти свої права в спірних ситуаціях.
Професійний розмовник водія
Книга, яка допоможе вашому чоловікові безболісно вирішити конфліктну ситуацію з поліцією. Попереджений - значить, озброєний усіма необхідними знаннями для успішного ведення діалогу з патрульними службами.
Автомобільна сигналізація
Щоб улюблений міг спати спокійно, не побоюючись за безпеку свого автомобіля, подаруйте йому надійний автосигналізацію.
Наклейки на авто
Ваш чоловік любить виділятися з натовпу? Тоді йому просто необхідні оригінальні наклейки на авто.
Електромасажери
Масажна накидка для сидіння допоможе розслабитися після важкого трудового дня, а також нагадає чоловікові про те, що вдома його чекає не менш прекрасний масаж у виконанні улюбленої дружини. Чудовий привід поквапитися додому!
Що подарувати коханому чоловікові
Навігатор
Чоловіки, звичайно, завзято в цьому не зізнаються, але вони дійсно не люблять питати у інших водіїв дорогу. Щоб коханий не шукав потрібний вам магазин, об'їжджаючи весь мікрорайон по кілька разів, подаруйте йому зручний навігатор. З ним він точно не зіб'ється з шляху!
Скребки та щітки для снігу
Щоб коханий не розчищав лобове скло вручну, подаруйте йому незамінний набір автомобіліста для суворої української зими - скребок і щітку для снігу. А на випадок заметів можна прикласти ще й невелику лопатку, щоб було чим відкопувати чотириколісного друга з-під завалів.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua