Подарунок маркетологові

Складно вибрати подарунок для маркетолога, адже досліджувати ринок і розбиратися в товарах - їхня професія. Однак є для маркетолога відмінний подарунок - безлімітний Інтернет! Отримавши такий подарунок, маркетолог зможе цілими днями вивчати ринок товарів і послуг та дізнатися думку людей про будь-який товар в соціальних мережах.
Чудовий подарунок для маркетолога - подарунковий сертифікат. Маркетолог зможе вибрати собі відповідну річ. Вам залишається тільки вирішити - до якої категорії товарів буде відноситься подарунок. Якщо не хочеться дарувати сертифікат на якийсь товар, то можна подарувати сертифікат на послугу. Якщо, наприклад, це жінка-маркетолог, то їй напевно буде приємно отримати сертифікат на послуги салону краси. Для чоловіків теж існують цікаві варіанти.
Якщо Ви все-таки не можете визначитися з подарунком, то можете подарувати що-небудь, зроблене своїми руками. Наприклад, можна зробити листівку своїми руками, скласти вірші або музику. Такий подарунок припаде до душі будь-якому!
За матеріалами: Міліон подарунків


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua