Що подарувати новонародженому хлопчикові?

Народження дитини - зворушлива і щаслива подія. Як і будь-яке дійство, цей момент традиційно супроводжується врученням подарунків новонародженому і його батькам. У зв'язку з цим закономірним є запитання: що подарувати новонародженому хлопчикові.
Оригінальність і практичність в одному подарунку

Подарунок має бути оригінальним, корисним, привабливим, повинен подобатися малюкові, його мамі і татові. Цікавий підхід до цього питання придумали молоді та практичні матусі Америки - вони заздалегідь складають список речей, які знадобляться після народження немовляти і в перший рік його життя. Потім все, що перераховано в цьому списку, рівномірно розподіляється між родичами, близькими та друзями, які виявили бажання привітати сім'ю з новонародженим. Таким чином, зважаться відразу кілька завдань. Малюк і його мама отримує саме те, що їм необхідно, родичам і друзям немає необхідності вирішувати питання вибору подарунка новонародженому хлопчику чи дівчинці, виключається ситуація, коли різні люди дарують однакові речі. Ця практика поступово приживається і в російських сім'ях.

Тепер трохи конкретики. Якщо ви самі були хоч раз молодими батьками, ви самі точно знаєте, який подарунок буде потрібне. Купуйте річ, використовуючи яку, батьки малюка будуть згадувати про вас з теплом і вдячністю. Особливо це важливо, якщо на питання мамі малюка про конкретний необхідному подарунку, ви отримали невизначений відповідь.

Турбота близьких, рідних і друзів родини - найкраще, що можна подарувати новонародженому хлопчикові!

Дозволимо собі запропонувати вам кілька ідей, які будуть корисні при виборі подарунків новонародженій дитині. Радимо подарувати :

Комплект постільних речей - простирадло, наволочку, підодіяльник, ковдрочку, подушку для дітей до року. Порадує маму дитини такі необхідні речі, як захисні бортики і балдахін на ліжко, дитяче банний рушник, плед. Ці речі не залежуються на полицях шифоньєрів і комодів - вони завжди необхідні і затребувані.

Те, що пов'язано зі збереженням пам'яті про перші дні життя, успіхи малюка : фотокамера, фотоальбоми, фоторамки, щоденники та інше. Це залишиться з дитиною на довгі роки, це історія вашої дитини і сім'ї.

У разі якщо батьки не купили ліжечко, пеленальний столик, карусель з підвішеними іграшками, шезлонг або крісло, спеціальний розвиваючий килимок для малюка - ці речі в подарунок новонародженому хлопчикові будуть дуже до речі. Сучасні корпусні шафи, моделі комодів для « приданого », ліжечко, яка трансформується і подовжується, змінює форму і розмір, висоту бортиків - прекрасний вибір подарунка.

Вирішивши купити в подарунок коляску, запросіть маму дитини з собою або хоча б « перегорніть » разом з нею каталог інтернет-магазину і визначте ту модель, яка їй сподобається. Це дуже важливий і дорогий предмет, службовець матусі і її дитині протягом довгого часу, тому тут вкрай важливо догодити.

Домовтеся із загальними друзями і купіть подарунок склавшись з ними. Наприклад, пральна машина, без якої мамі малюка просто не обійтися. Полегшите життя молодій матусі, дозвольте їй довше часу проводити з новонародженою дитиною.

Купівля такого «серйозного» подарунка як коляска, пральна машинка, меблі для дитячої, можлива тільки зі схвалення батьків малюка. Це найчастіше вирішується на сімейній раді і купується в складчину.

Запам'ятайте, що подарунок, який ви купили з турботою і любов'ю, буде дорожче, корисніше і бажанішим для малюка і його батьків. Подарунок, який придбано вами « для галочки » або поспішно не принесе радості ні вам, ні новонародженому.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua