Що подарувати хлопцеві на 3 місяці відносин?

Хтось може сильно здивуватися, читаючи ці поради: що подарувати хлопцеві на 3 місяці відносин? А хіба таку дату відзначають? Ні, безумовно, коли ти тільки закохуєшся, хочеться радувати другу половинку кожен день. Але варто пам'ятати, що таку дату, як три місяці, занадто пишно відзначати небезпечно (а то хлопець подумає, що ваші відносини розвиваються занадто стрімко). Тому ми підберемо кілька ненав'язливих і недорогих, але приємних варіантів.
Подарунок хлопцеві класичний

Цікаво, як же він виглядає? Йдеться про потрібних дрібних дрібничках, як би це не звучало. Серед яких найпопулярнішими подарунками залишаються:

Парфуми - вибрати і подарувати хороші духи вміє тільки закохана дівчина, це вже доведено. Однак, якщо боїтеся вгадати з ароматом, подаруйте йому сертифікат на їх купівлю. Потім подивіться, що він вибрав і запам'ятаєте на наступну велику дату.

Крем для гоління або догляд після гоління. Так, звучить банально, але ви зможете це обійти. Купуйте засіб із серії органічної косметики або нішевих марок, таке, яким він точно ніколи не користувався до зустрічі з вами.

Ремінь або шкіряні рукавички - дві речі, яких в гардеробі чоловіка не буває багато. А то і взагалі не буває, так що він буде просто шалено вдячний. Ну а помилитися з вибором кольору або фасону тут складно.

Домашні тапочки - наймиліший подарунок коханому на 3 місяці відносин. Тим більше, якщо вони підібрані з гумором і, наприклад, зображують мультяшних героїв.

Подарунок хлопцеві романтичний

Основна маса представників сильної статі робить вигляд, що романтика і всякі ніжності їх зовсім не зачіпають. Але ви навіть уявити не можете, наскільки йому приємно отримувати від коханої дівчини милі знаки уваги і турботи. Тому не сумнівайтеся аніскільки в його реакції, хочете подарувати плюшевого ведмедя, на якого він схожий - даруєте.

Серед романтичних презентів лідирують свічки і шоколадки у формі серця, диск із записаною вашою улюбленою музикою - він може слухати його вдома або в машині. А також ваша спільна фотографія в рамочці або кулон у формі серця.

Подарунок хлопцеві з приколом

З приводу такого подарунка, як нижня білизна: це вельми інтимний вибір. Слід дарувати коханому білизна, якщо ваші відносини вже зайшли досить далеко, інакше це буде трактуватися як натяк і готовність зайти трішки далі. Дивіться самі, одним словом. Але в кожному разі, подібний подарунок повинен бути з часткою гумору. Замість класичних кольорів і фасонів обирайте веселенькі принти і «сімейки», зате посмієтеся разом.

Також прикольним подарунком стане чохол на телефон або на інший гаджет з кумедними принтами. Можете подарувати йому шкарпетки з пальцями або шапку зі звірячими вушками. Навряд чи він часто буде носити ці речі, але на спільну прогулянку з вами надіне точно.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua