Що подарувати дівчинці?

Вибір подарунка для дитини - один з найбільш непростих питань для дорослого. Нинішні діти сильно відрізняються від попередніх поколінь, тому практично неможливо використовувати власний досвід або досвід молодших родичів.
При виборі подарунка для дівчинки чи хлопчика, потрібно пам'ятати, що подарувати дитині казку - найкращий варіант, практичні подарунки залишимо для батьків і близьких родичів. Адже тільки мама точно знає, скільки костюмчиків або сандалики у дитини вже є і що не вистачає саме рожевих і строго певного розміру.

Традиційні подарунки для дівчаток - сукні, ляльки та іграшки - не втрачають своєї актуальності, але виходять на якісно новий рівень. Кожна дівчинка в своїй уяві бачить себе принцесою, так може бути, потрібно подарувати їй один день з казки? Справжнє вечірнє дитяче плаття, красиве оформлення залу в дитячому кафе, костюми лакеїв для офіціанта і команда аніматорів перетворять День народження маленької дівчинки в день з життя казкової принцеси.

Не варто засмучуватися, якщо фінансові можливості не дозволяють організувати таке пишне торжество, адже найголовніше для принцеси - плаття, а все інше домалює яскраве дитячу уяву. Наряд з пишними спідницями петтіскерт або туту можна придбати в подарунок, а можна і виготовити власноруч - для цього потрібно лише кілька метрів фатину, ножиці і терпіння.

Ляльки також змінилися з часів нашого дитинства - тепер уже не потрібно « представляти » її дитиною, яку потрібно годувати, переодягати мокрий одяг і заколисувати. Нинішні ляльки - бебіборни дозволять маленьким дівчаткам відчути себе справжніми мамами - цих лялькових « діточок » необхідно годувати, стежити за памперсами і вчасно їх міняти, а також реагувати на дитячий плач - грати з ними, співати колискові або заколисувати.

Плюшеві іграшки, ще років двадцять тому мовчазні, з часом навчилися вимовляти записані фрази, а тепер ще й мають функцію навчання - власниця такої іграшки зможе хоч кожен день « озвучувати » її. Дитяча фантазія невичерпна - іграшка може вітати повернулися з роботи батьків, бажати «приємного апетиту » присутніх за столом, читати вірші чи співати пісеньки.

Підростаючи, дівчинки вже з меншим захопленням приймають у подарунок іграшки, але образ принцеси зберігається на все життя. Вибираючи, що подарувати дівчинці у віці 8-12 років, не можна обійти увагою різні набори для творчості - створені своїми руками прикраси з бісеру, намистин і стеклярусу змусять будь-яку справжню принцесу позаздрити їх власниці.

Відмінним подарунком стануть і більш « дорослі» ляльки з відповідною атрибутикою - перефразовуючи відому приказку, можна сказати, що « Барбі багато не буває». Окрім задоволення, такий подарунок несе в собі і розвиваючу цінність - маніпуляції з іграшковими побутовими предметами готують дівчинку до виконання цих операцій в реальному житті, а ретельний підбір одягу розвиває почуття смаку.

Однак центральним моментом свята є не подарунок, а сама святкова обстановка - жоден найдорожчий подарунок не поліпшить настрій іменинниці, якщо вона буде єдиною дитиною за святковим столом « для дорослих». Подаруйте дівчинці справжнє дитяче свято - краще цього подарунка неможливо нічого придумати!


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua