Що подарувати архітектору на день народження?

Якщо ваш друг зайнятий в настільки цікавою і поцінованої суспільством сфері, як дизайн і будівництво, честь йому і хвала, бо в наш час ця професія на вагу золота. Тим не менш, все більше з'являється молодих студентів - архітекторів і перспективних фахівців, які володіють сучасним поглядом на речі і відмінним почуттям гумору. Отже, ми подумаємо разом, що подарувати архітектору на день народження, і як цей подарунок красиво оформити.
Мініатюра - подарунок або подарунок у стилі максималізм?

Запропонуємо вам два оригінальних способу здивувати вашого друга, кожен з яких пов'язаний буде з розмірами, а вірніше, сприйняттям нестандартних розмірів стандартних для нас предметів. Отже, уявіть, що якийсь об'єкт архітектури є для вашого знайомого еталоном краси зодчества, або просто дуже подобається. Колізей або Пантеон, Тауер або Ейфелева вежа - навіть якщо ви не в курсі, виберіть будь-який з цих шедеврів і замовте статуетку. Виконання може бути різним:

Шоколадна фігурка з підписом на п'єдесталі, мовляв, з днем народження або «Тут жив великий архітектор (ім'я іменинника ) », якщо мова йде про будівлю.

Статуетка з гіпсу, розфарбована власноруч.

Макет для збірки і розмальовки 3D, який можна купити в дитячому магазині і подарувати другу архітекторові.

Статуетка з металу у вигляді брелока на ключі.

Просто гарний малюнок, якщо ви вмієте малювати. Не вмієте - не біда: замовте фото- колаж, де на тлі об'єкта жадання коштує ваш друг.

А тепер варіант з точністю навпаки - подаруйте маленьке в гігантському розмірі. Уявіть, що архітектор кожен раз користується ластиком і олівцем - зараз у відділі приколів можна придбати подібні речі гігантських розмірів. Туди ж, якщо пощастить, підключіть лінійку і транспортир. Звичайно, подарунок оцінить товариш з почуттям гумору, але який архітектор не захоче від душі посміятися, взявши в руки цей олівець?

Корисний подарунок

Безперечно, сьогодні професійні креслярські інструменти і книги з архітектури дуже дорогі, так що якщо ви з друзями разом або ви самостійно розщедритися на них, іменинник оцінить гідно. Важливо знати, що саме хотілося б йому отримати - кишеньковий нівелір, набір рапідографи, хороший калькулятор з безліччю інженерних функцій. А може, новий ноутбук із заздалегідь встановленими програмами моделювання? Це став би непоганий презент для сучасної людини.

Також можна купити подарункове видання енциклопедії великих споруд або великих будівельників, оглядову книгу по пам'ятниках архітектури різних країн або словник архітектурних термінів. Можна замовити блокнот у шкіряній обкладинці з золотим тисненням і бажано половину сторінок зробити розкресленими в клітку, а половину залишити чистими. Наприкінці можуть бути різні будівельні шпаргалки.

Подарунок-подія

Жодна людина не відмовиться від поїздки за кордон або навіть в межах держави, на екскурсію. Особливо архітектор і особливо від поїздки на велику виставку. Подбайте підшукати захід міжнародного масштабу, яке проходить в рамках періоду святкування дня народження. Купуйте квиток або право участі, забронюйте готель і презентуйте все це в день іменин.

Можна також замовити торт у вигляді архітектурного шедевра і влаштувати з його поїдання справжній конкурс : нехай кожен з присутніх назве правильно ту частину споруди, яку він поїдає. Уявіть, скільки захоплення викличуть слова «балюстрада» або «балясина»...


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua