Що подарувати дівчині на першому побаченні?

З давніх часів повелося так, що на першу зустріч прийнято приносити дари. Так було і у слов'янських народів, і у романських, і у індійців. Подарунок виступав символом добрих намірів або використовувався для підлещування богів.
У разі першого побачення також символічно буде відразу показати своє небайдуже відношення до дівчини, та і скоректувати стріли Амура ніколи не перешкодить. Тому не дивно спостерігати, як хвилюється молода людина, вирішуючи, що подарувати дівчині на першому побаченні. У цій статті ми врахували думку різних представниць прекрасної половини людства : від скромниць до дівчат з вищого суспільства, які поділилися власним поглядом на це питання.

Отже, що купити дівчині, вирушаючи на перше побачення

Найпоширенішим презентом для першого побачення вважаються квіти. Але цей природний, на перший погляд, подарунок вимагає особливого підходу. Якщо ви плануєте провести побачення в кафе, ресторані або іншому місці, де буде доступна ваза з водою, а також у разі, якщо ви забираєте свою подругу з будинку, то цілком допустимо купити розкішний букет живих квітів. У випадку з відвідуванням будинку - не буде зайвим купити символічні букети і для родичок, що мешкають з нею(мамі, бабусі, сестрі).

Але, вирушаючи в кіно, театр або просто на прогулянку, такий дар краще замінити. Адже що може бути гірше, ніж троянда, що в'яне, яка не пережила тривалий романтичний вечір?! А дарувати квіти в горщиках малознайомим людям не прийнято по етикету.

Квіти цілком доречно замінити м'якою іграшкою. У кожній дівчині живе маленька дівчинка, яка любить всіляких плюшевих ведмедів, рожевих зайчиків і інших представників фантазійної фауни. Проте тут теж треба бути гранично акуратним з вибором іграшки. Занадто велика може доставити незручність дівчині, дуже дитяча - зачепити ще не пережитий юнацький максималізм, а простацька - банально не сподобається. Цілком доречним буде симпатичний брелок, який можна причепити до рюкзака або сховати в сумку.

Вибираючи м'яку іграшку, приділите особливу увагу звуковому супроводу. Будьте акуратні з різними пісеньками або освідченнями в коханні, які часто співають сучасні іграшки, - щоб не налякати дівчину. А також, варто придумати супроводжуючі вручення подарунка слова - адже не даремно народна мудрість свідчить, що дівчата люблять вухами.

Відмінним виходом буде поєднати обидва подарунки: подарувати милую, невелику іграшку відразу, а букет квітів піднести у кінці зустрічі, супроводивши його словами надії на продовження стосунків. А ось дарувати щось серйозніше на першому побаченні - не коштує. Хоча можна уважно стежить за реакцією дівчини, можливо, під час вашої зустрічі їй щось сильно захочеться. Але у будь-якому випадку, спершу добре б з'ясувати погляди дівчини на презенти, а раптом вона вважає, що подарунки - зобов'язують?! Чи навпаки - упевнена, що кращі друзі дівчат - це тільки діаманти.

Крім того, при першому побаченні відмінним виходом будуть і нематеріальні подарунки - по суті, усі жінки люблять увагу і відчуття свята. Для першого побачення цілком достатньо просто дивуватиме нестандартним підходом, для чого потрібно ретельно продумати сценарій побачення - куди ви підете, чим займетеся.

В якості нестандартного підходу підійдуть відвідування планетарію, картинг, прогулянка на повітряній кулі або інші розваги, які є рідкісними для буденного життя подруги. Але тут також є один нюанс: ОБОВ'ЯЗКОВО ПОПЕРЕДИТЕ ДІВЧИНУ Про ФОРМУ ОДЯГУ! Тому що неправильно підібрана сукня або взуття можуть зіпсувати їй настрій, тобто будь-який сюрприз.

Такий підхід до організації першого побачення покаже вашу увагу і турботу до дівчини, і для будь-якої жінки стане кращим подарунком і істотним «плюсом» на вашу користь!


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua