Оригінальний подарунок на весілля

Зробіть конверт своїми руками, і тоді оригінальним подарунком на весілля стануть навіть гроші!
Виникає питання з подарунком. Чим потрібно керуватися при його виборі? Головний критерій - ступінь спорідненості, близькості молодят по відношенню до вас. Варіантів подарунків для брата чи племінниці значно більше, ніж, скажімо, для колеги, яких ви нехай і бачите частіше, чим вище зазначених родичів, але знаєте набагато гірше, а тому можете ненароком образити презентом. Тому будьте уважні при його виборі. Те ж правило діє відносно весільних тостів. Якщо ви погано знайомі з нареченим або нареченою, краще обмежитися стандартними побажаннями накшталт «здоров'я, вічної любові і неземного щастя».
При виборі подарунка на весілля керуйтеся інтересами молодих. Вам не знайти кращого поля для польоту фантазії, ніж хобі пари, особливо якщо ви принципово не хочете дарувати гроші. Але тоді доведеться провести ретельний допит всіх близьких нареченого і нареченої на предмет їх давньої мрії. Подарунком може бути навіть набір чаю, якщо ваші друзі-молодята є цінителями цього напою. Даруйте те, що вони не куплять собі самі. У кожного з нас є такі речі, про які ми давно мріємо, але то коштів немає на їх покупку, то їх шкода. Я була на весіллі, де наречений і наречена захоплювалися акваріумістикою. Навіть їх знайомству послужила рідкісна золота рибка, яку вони не поділили в спеціалізованому магазині. Близькі друзі подарували парі акваріум великих розмірів і необхідні для нього аксесуари. Хлопці знали, що закохані давно мріяли про подібну покупку. На іншому весіллі молодятам як презент друзі подарували ... велосипеди: нареченому з синьою рамою, нареченій з рожевою. Молодята подумували про цю покупку, але ніяк на неї не наважувалися, тому їх друзям і прийшла в голову подібна ідея. Друзі перев'язали велосипеди загальним бантом і побажали нареченому і нареченій йти далі тільки разом.
Збираючись на весілля, оцінюйте доречність свого подарунка. Якщо фігура нареченої далека від ідеалу, то навряд чи варто дарувати молодим як презент сертифікат у фітнес-центр. Не варто вибирати для подарунка, наприклад, диван, якщо знаєте, що у подружжя немає свого житла, і вони переїжджають з квартири на квартиру. І, звичайно, ваш подарунок повинен бути адресований сім'ї, а не відповідати смакам тільки нареченого або нареченої.
Вибирайте і даруйте оригінальні подарунки на весілля від чистого серця. Дорогим подарунок робить чи не його вартість, а ваші щирі почуття. Якщо ви сильно переживаєте за матеріальну цінність свого презенту, то знайте: згідно етикету, презент має «окупляти» витрачені на вас, як гостя, гроші в ресторані. Іншими словами, прикиньте, в яку суму обійшовся для молодого подружжя банкет, розділіть на кількість гостей. Отримана сума повинна дорівнювати вартості вашого подарунку. Якщо у вас виникла ідея, але фінансово втілити вам одному її важко, залучайте спільних друзів, родичів молодих. Підтримку ви знайдете обов'язково, і молодята запам'ятають ваш презент надовго.
Не забудьте упакувати весільний презент. Навіть така дрібниця, як подарунковий папір, створює атмосферу радості, веселощів, важливість заходу. Подаруйте молодим свято, адже це їх день! Як упакувати подарунок читайте тут.
За матеріалами: Привіталка


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua