Що подарувати бабусі на День народження?

Вибрати подарунок бабусі - це дуже відповідальний захід. Адже потрібно врахувати її потреби і погляди на життя, які зазвичай сильно відрізняються від сучасних. Тому, вирішуючи, який вибрати подарунок бабулі на День народження, варто добре задуматися і згадати всі її висловлювання з приводу тих чи інших речей, марної трати часу і індивідуальні переваги.
Подарунок у стилі «ретро»

Літні люди зазвичай сентиментальні, вони трепетно ​​зберігають старі речі і будь-які нагадування їх веселої молодості, тому відмінним подарунком може стати раритет, що нагадує щось із дитинства.

Лампа, яка, як пам'ятаєте з дитинства, стояла в її узголів'я, а потім випадково розбилася.
Шкатулка, на зразок тієї, яку вона подарувала вам на 10- річчя.
Додаткові прилади до улюбленого сервізу.
Старі платівки співака, якого вона любить. А якщо він ще веде свою гастрольну діяльність - то і відвідини його сольного концерту.
Щось із рукоділля, наприклад пряжа для машинного вязания.
Подарунок у стилі «модерн»

Можливо ваша бабуся сумує за друзями юності, мріє побачити однокашників. Тоді чудовим подарунком для неї стане аккаунт на «однокласниках ». А ще краще буде влаштувати сюрприз - знайти друзів її юності і запросити в кафе, де влаштувати сентиментальну зустріч.

Індивідуальний підхід у виборі подарунка

Можна подарувати і важливий для неї, нематеріальний подарунок. Наприклад, якщо бабуся - дачниця і душі не чає в своїх 6-ти сотках відмінним подарунком буде альбом з власноруч зробленими фотографіями, де відображені квітучий сад з її ділянки, доглянуті грядки, добірні ягоди. Так, всю холодну зиму вона зможе радіти і насолоджуватися спогадами.

Родинне дерево

До старості люди тяжіють до спогадів про сім'ю, історії які бабуся вам розповідає є сенс запам'ятати - знати минуле свого роду ніколи не завадить, та ще й допоможе зробити оригінальний подарунок - генеалогічне древо роду. Для цього потрібно всі старі сімейні фото відсканувати, привести в порядок, обробити програмою «фотошоп » або скористатися послугами професійного художника, розташувати їх на дереві, підписати, відзначити все родинні зв'язки. Якщо у вас ще немає своєї сім'ї, то біля себе можна залишити місце для дружини / чоловіка і діток. Все це красиво оформити у вигляді картини, помістити в раму і повісити на стіну. Подарунок можна супроводити оптимістичною промовою про те, що бабулі ще належить доповнити родинне дерево. Такий дар не дасть грунту для негативних думок про кінець життя, які часто відвідують літніх людей, а значить, додасть позитиву у ваші стосунки.

Відпочинок у подарунок

Відмінним подарунком також буде путівка в санаторій. Навряд чи бабуся зможе сама купити собі дорогі дні релаксу, тому буде вдячна турботливим родичам.

Подарунок своїми руками

Швидше за все, бабуся не вітає марнотратства, тоді шаль, пов'язана вами доведеться їй до смаку, особливо, якщо вона сама вчила вас в'язати - таким чином, ви і продемонструєте турботу про її здоров'я, і підкреслите важливість цієї людини у своєму житті.

Подарунок для молодої бабусі

Однак бабусі бувають різні, адже хтось обзавівся онуками ще не досягнувши і 40 років. Тому молодий бабусі цілком підійдуть подарунки, які можна дарувати будь-якій жінці її віку. У такому випадку можна придбати:

елегантну річ ;
ексклюзивну прикрасу ;
гарний аксесуар ;
абонемент в центр дозвілля або спорту;
подарунковий сертифікат від магазину елітної косметики ;
відвідування салону краси або спа-день ;
будь-яку шоу-програму ;
новинку IT-технологій;
все, що пов'язано з її хобі і т.д.
P.S. Найкращий подарунок для бабусі в будь-якому віці - це ваша особиста присутність. Запам'ятайте: навіть скромний подарунок у вигляді листівки і букета квітів, піднесених особисто, буде набагато виграшніше дорогої техніки, надісланої кур'єром!
За матеріалами: Привіталка


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua