Подарунок домогосподарці

У багатьох людей образ домогосподарки асоціюється з жінкою яка замучена дітьми, побутом, прибиранням, пранням, готуванням жінкою, котра приділяє мінімум уваги своїй власній персоні. Однак вигляд сучасних домогосподарок вже давно не в'яжеться з цим сумним стереотипом. Щодо зовнішнього вигляду вони часто здатні дати фору нинішнім бізнес-вумен.
Подарунки для творчості.
Відмінним подарунком для будь-якої молодої матусі стане фотоальбом « наш малюк » , в якому можна робити цікаві замітки про етапи розвитку дитини. Чудовим доповненням до нього стануть набори різнокольорових ручок , маркерів або фломастерів , які допоможуть додати альбому особливу яскравість . Непоганим презентом також може послужити набір для вишивання або пазл з великою кількістю деталей. Предмети подібного роду допоможуть господині відволіктися від домашніх справ .

Товари для господарства .
Кухонні меблі, посуд чи побутова техніка, безумовно, порадують жінку - домогосподарку. Все це допоможе їй у господарстві й істотно полегшить її повсякденне життя. Однак перед вибором того чи іншого презенту краще буде порадитися якщо не з самою винуватицею торжества, то з її близькими і рідними людьми.
Подарунки для релаксації.
Відволіктися від повсякденних справ і насолодитися життям домогосподарці допоможуть подарунки , спрямовані на забезпечення дозвілля. Як приклад можна навести подарунковий сертифікат на спа-процедури, квитки в кіно або ресторан, а також путівка в теплі країни . Останній подарунок в силу високої вартості може бути піднесений від найближчих людей (батьків, чоловіка). При виборі місця відпочинку керуйтеся особистими перевагами чи давніми мріями жінки. Подібний подарунок, безсумнівно, призведе представницю прекрасної статі в повний захват .

Універсальні подарунки.
До розряду універсальних подарунків можна віднести милі і корисні дрібнички , які припадуть до душі кожній жінці. Різного роду статуетки , декоративні вази і картини допоможуть надати затишок будь-якому інтер'єру і прикрасити його. Також відмінно з цим завданням впораються живі рослини в горщиках або годинник з оригінальним дизайном. Чудовим прикладом подарунка, приємного і корисного для будь-якої жінки , стане кулінарна книга з вишуканими рецептами або ж набір декоративної косметики для догляду за шкірою обличчя і тіла.

Таким чином, вибір подарунків для жінки - домогосподарки дуже широкий. Для кожної дами можна підібрати той презент, який, дійсно, порадує її. Головне пам'ятати, що відмінним і невід'ємним доповненням до подарунка стане красивий букет її улюблених квітів. Цей приємний атрибут неодмінно викличе щиру посмішку на обличчі винуватиці торжества.
За матеріалами: Привіталка


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua