Подарунок хлопцеві на 2 роки відносин?

Це так зворушливо і, головне, взаємно - ви разом вже два роки. І скільки б часу не проходило, вас ніщо не здатне розлучити. Ви вже досить вивчили один одного, бажання і пристрасті, а все-таки щось вас турбує. Точно! Що подарувати хлопцеві на 2 роки відносин - питаннячко не з легких.
Милі подарунки

Ця стаття ніколи не втратить актуальності. Адже визнання в любові - воно вічне, з кожним роком все приємніше. Давайте дарувати « плюшеві » речі :

Светр, пов'язаний своїми руками. На ньому можна вишити етнічне сердечко (все-таки чоловікові до лиця строгі орнаменти ) або де-небудь внизу ваші ініціали. Альтернативи - від шарфа і шапки до шкарпеток і рукавиць.

Спекти торт. Ну тут взагалі без заперечень, ви просто зобов'язані це зробити. І нехай повчиться зовсім магазинний красень, а простий домашній пиріг, їсти його вдвох під пледом з гарячим м'ятним чаєм буде втричі приємно. Альтернативи знову-таки - імбирні печеньки або цукерки ручної роботи.

М'яка іграшка. Ось тут варто проявити уяву, адже чоловіки взагалі непохитно тримаються при вигляді подібних подарунків. Та й що він скаже друзям, коли вони побачать білого плюшевого ведмедика? А ось іграшка від дизайнера, зшита з клаптів або герой коміксів ( аніме і т.п.) викличе як мінімум вигуки « Прікооол! ». Також це може бути кумедний брелок в його машину.

Тапочки або нижню білизну. Це такий інтимний предмет гардеробу, який будете бачити тільки ви з ним. Намагайтеся проявити фантазію і гумор, чоловіки особливо цінують останнє: труси з « овечкою » або « зайчиком » на причинному місці, тапки у формі голою стопи і т.п.

Подарунок-подія

Напевно, це буде навіть приємніше! Ви давно поруч, і вам нічого не страшно, адже так? Стрибок з парашутом - як вам такий подарунок хлопцю на 2 роки відносин? Непоганий спосіб перевірити їх на міцність.

Без жартів - але такі подарунки оцінить справжній чоловік. Замовте поїздку -сафарі в дику Африку замість двотижневого відпочинку в Туреччині, і він оцінить по праву ваші наміри. Адже така супутниця йому і потрібна.

А що, якщо замовити професійну фотосесію для вас двох? І необов'язково в банальному стилі «Привіт, осінь» або « Сидимо на стільці в півоберта ». Навіть більше: це може бути грайлива відверта фотосесія, яку будете мати на руках тільки ви двоє. Але про всяк випадок, компрометуючі фото повинні виключатися ( або бути у двох варіантах для кожного з вас).

Музичний подарунок

Напевно, збігаються не тільки інтереси, а й музичні пристрасті. Подарунок у цій сфері може бути абсолютно будь-яким: від нарізки на диск ваших улюблених пісень до поїздки на рок -фестиваль чи концерт загального кумира. А якщо хлопець всерйоз захоплюється музикою, сміливо даруєте той інструмент, на який він давно задивляється у вітрину. Виконуватиме любовні серенади, це вже точно.

Музичний супровід може бути підібрано для вашого романтичної вечері. Тільки крім « смачною » музики повинен бути ще й смачний стіл. А це вже ваша турбота, як господині!


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua