Що подарувати братові на 30 років?

Ви - щасливий володар старшого (а може, і молодшого) брата, якому днями ось-ось стукне кругла дата. Чи жарт - тридцять років! До цього часу більшість чоловіків вже твердо стоять на ногах і тягнуть лямки кар'єри в ім'я маленьких діток і люблячої дружини. Що подарувати братові на 30 років, у якого вже є багато чого?
Забавні подарунки братові

Як би там не було , він все ще ваш брат, і розуміє ваш гумор. Неважливо, наскільки довірливими були у вас стосунки в дитинстві, зараз ви вже обидва дорослі, і розумієте один одного з півслова. І тому хто, як не ви, зможе зробити найоригінальніший і веселі подарунок братові на 30 років?

Це може бути недорогий, але якісний алкоголь, який йому подобається. Купуйте пляшку і за допомогою гарячої води видаліть етикетку. Заздалегідь продумайте макет нової і замовте її в друкарні. Щось на кшталт «горілка Братська» або віскі «Old Bro». Клеїте за допомогою звичайного ПВА або хорошого клею на силіконовій основі і презентуєте в день народження.

З оригінальних ідей також можуть бути розглянуті:

Футболка, тапочки, сімейні труси з оригінальним нанесенням в тому ж стилі;

Подарунки , які нагадують про дитинство: тетріс, кубик Рубіка, йо- йо і інші «приколи»;

Класний сучасний гаджет або аксесуар до нього. Навіть чохол на айфон із зображенням мультяшного персонажа, який йому подобався в дитинстві - нехай посміється разом з вами.

Подарунки для душі

Напевно, у нього в цьому віці вже є улюблені хобі : полювання або серфінг , заняття в спортзалі або колекціонування , і практично з 99 % йому подобаються круті авто. Подаруйте брату щось, пов'язане з його захопленнями - від аксесуарів і дорогих освіжувачів повітря в салон до нової спортивної сумки.
Якщо ваш брат користується комп'ютером і навіть до цих пір любить грати в ігри, він зрадіє хорошим навушникам або нової клавіатурі. А можна купити бездротову мишу , щоб він нарешті відмовився від тачпада.

Подарунок братові традиційний

Як і всі чоловіки, він напевно ходить в офіс в сорочці та брюках. І ніколи не відмовиться від стильного краватки або запонок, обраних йому сестрою. Якщо хочете розділити щастя свята з ним «чисто по-чоловічому», підберіть новий набір приладдя для гоління .

Шкіряне портмоне або барсетка будуть завжди актуальні і корисні. Можна також подарувати клатч для документів або авіаквитків, якщо брат багато подорожує. Нарешті, в машину йому в нагоді GPS- навігатор або портативний ДВД- плеєр. Проявіть кмітливість і згадайте, про що він давно мріяв. Або хоча б уявіть себе на його місці - що йому було б приємно від вас отримати, смішний або корисний подарунок? Адже брати бувають різними, але любиш їх всіх однаково.
За матеріалами: Привіталка


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua