Що подарувати хлопчикові на 7 років?

Дітки сьогодні ростуть не по днях, а по годинах. Навіть по секундах, і ось у вашого чада підійшов черговий « хепі бьоздей ». Або так: однокласник запросив вашої дитини на свято. Треба бути у всеозброєнні і знати, що подарувати хлопчикові на 7 років. І ось кілька незаяложений ідей для феноменального сюрпризу.
Даруємо іграшки

У цьому віці дітям дарувати іграшки не те, щоб нормально, але навіть необхідно. Ось тільки перш, ніж купити нову машинку, яких у нього вже гори, спробуйте придумати щось креативне. Підходимо до вітрин магазину і вибираємо, що подарувати дитині ( хлопчикові ) на 7 років:

Настільна розвиваюча гра. І нехай ці слова не звучать якось строго і загрозливо. Ігри зараз створюються барвисті, орієнтовані на інтереси просунутих малюків. Нехай це буде Angry Birds або іграшка зі спанчбоб в головних ролях, головне, щоб вона захопила малюка і прищепила йому корисні навички;
Як щодо збірної моделі літака або машинки ? Вибирайте попроще, щоб малюк зміг сам її зібрати, а потім прикрасити;
Мікророботи - іграшки на радіокеруванні або електроніка. Приходять на зміну автомобілів : тут і «страшилки» - павуки, здатні налякати маму на кухні, і космоліт, про які він так мріяв.
Власний автопарк

Як, невже це доречно - піднести в подарунок хлопчикові на 7років авто ? Чому ні, якщо це авто дитячих розмірів, в якому він буде колесити по вулиці. Не хочете, вважаєте, що дитина вже виріс із « прокатних машинок » - сміливо даруєте самокат. З збільшеними колесами і « швидкісний » передачею на кермі. Нехай вчиться, а років через десять будете вже думати про чотириколісного друга, тільки в натуральну величину.

Корисні речі і просто речі

Безперечно, більшість батьків підходить до розтрат на честь свята з практичною боку : треба оновити гардероб, купити книжки до школи і т.д. Але ніхто не замислюється, що треба ще й дитині догодити ! Якщо зайвих грошей немає, і правда пора подарувати одяг - влаштуйте хоча б спільний шопінг. Купуйте дитині футболку з тим принтом, який йому сподобався. Пару модних сорочок можна замовити через інтернет-каталог, тільки вибирайте розмір з запасом в більшу сторону. Якщо що, через півроку річ вже буде в пору.

Ну і, зрозуміло, не варто різко відмовляти, якщо хлопчик просить у подарунок дорогу електроніку - гаджети або комп'ютер. Задумайтеся, адже ці речі не приносять тільки «шкоду і деструктив ». Можливо, прийшла пора подарувати хлопчикові планшет або ноутбук, щоб він освоював навчальні програми, дивився мультфільми англійською. Ну і грав в ігри, звичайно ж, а куди ж без цього. Так що починайте відкладати на «кращий в світі подарунок від кращих в світі батьків».
За матеріалами: Привіталка


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua