Як подарувати коханій людині незабутній вечір?

Балувати улюблених приємними і несподіваними подарунками та сюрпризами так приємно. Подарувати казковий вечір, наповнений романтикою і любов'ю, закрутити в вальсі часу і вихорі почуттів, стати найбажанішою і улюбленою по силам будь-який з нас.
Універсального рецепта самого незабутнього вечора немає, але є величезна кількість ідей, з яких ви обов'язково знайдете, відповідні саме вашим відносинам.

Ви разом тиждень, місяць, рік, десять років? Це не так важливо, важливо лише ваше бажання порадувати кохану, сколихнути вогонь почуттів і приємно провести вечір удвох. Такі вечори можна влаштовувати щотижня, а можна раз на місяць - заряду позитивних емоцій вистачить надовго. І навіть якщо у вас п'ятеро дітей, невже ви не зможете з 744 годин місяці виділити всього 2 години особисто для себе?

Найкраще придумати сценарій вечора заздалегідь: яка в нього буде тема, чи буде він присвячений святу або 55 -му тижні вашого союзу, чи потрібна спеціальний одяг, що ви будете дивитися, слухати і робити. Звичайно, можна підійти до цієї справи більш ґрунтовно, але головне - створити атмосферу свята.

Запросіть свою другу половинку на побачення запискою, листівкою, дзвінком, смс, по e-mail або факсом! Заздалегідь придбайте маленький сувенірчик і ароматичні свічки. Буде потрібно трохи фантазії і оптимізму, і все вийде краще і красивіше, ніж в будь-якому романтичному фільмі.

Класичний романтичний вечір.

Накрийте стіл красивою білосніжною скатертиною, розкидайте на ній пелюстки троянд, запаліть свічки в красивому свічнику, включите повільну і ніжну музику, приготуйте або замовте в ресторані легкі, але дуже гарні страви, надіньте саме розкішне плаття, розпустіть волосся і... насолоджуйтеся. Уявіть, що ви тільки що познайомилися і як колись кокетуйте, вислухуйте компліменти і веселіться від душі. Запросіть кохану людину на танець і забудьте про все на світі хоча б на пару годин.

Вечір по-турецьки.

Назва говорить сама за себе. У меню цього вечора обов'язково повинні бути подушки на підлозі, низький стіл, східна музика, можна приготувати пару страв турецької кухні і, звичайно, виконати танець живота. Уміння його танцювати, спеціальний одяг і живіт легко придбати, але цілком можна обійтися і без них, адже головне створити атмосферу східного свята.

Вечір спогадів.

Згадайте ваше перше побачення і постарайтеся відтворити його настрій. Або просто витягніть фотографії з альбому і розкладіть на столі. Нехай буде мінімум їжі, лише легкі закуски і напої, а ще краще те, що було на столі тоді. Нехай горять ароматичні свічки, і з вами сидять всі плюшеві ведмедики, яких вам дарував він. Навмання вибирайте фотографії зі столу і згадуйте веселі випадки з вашого життя, потанцюйте під вашу улюблену пісню.

Ще можна влаштувати вечір сміху (його можна приурочити до 1 квітня), вечір любові (наприклад, 14 лютого), вечір поезії ( складете вірші, присвячені улюбленому ), вечір дегустацій ( приготуйте нову страву ), вечір мрії ( розкажіть про свої мрії один одному ) або просто весь вечір просидите в обнімку перед dvd з пачкою поп- корну та коли. Можна придумати ще багато тем вечорів, які прикрасять ваше життя і поліпшать її на смак. Любіть один одного, балуйте, робіть сюрпризи, і ви завжди будете цікаві один одному.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua