Як знайти хороший подарунок для улюбленої дівчини? Шпаргалки!

Ви не замислювалися, чому чоловіки так не люблять свят, які мають на увазі підношення подарунків? Просто вони дуже засмучуються, коли ваза або келихи, вибрані з трепетною надією побачити вдячність в прекрасних очах, не приносять очікуваного результату. А сумні очі улюбленої дівчини - це найстрашніше, що може бути для чоловічого серця. І якщо вибір і придбання подарунків для усіх інших - друзів, родичів, колег і ділових партнерів - вони сміливо можуть довірити своїй супутниці життя, то подарунок для неї - доводиться вибирати самому. Але не у усіх вистачає сміливості прямо запитати: «Дорога, що тобі подарувати»?, багато хто намагається вирішити це питання самостійно і купують посуд, годинник, картини і прикраси, які потім доживають свій вік на дачі, у тещі або на антресолях. І щоб уникнути неприємних хвилин розчарування, тут запропоновані декілька порад, як вибирати подарунок улюбленій дівчині.

Підказки

Відмінно, коли чоловік заздалегідь пам'ятає про дату, що настає, - День народження, річницю спільного життя, швидкий прихід Нового року або жіночого дня! В цьому випадку залишається час спокійно, без метушні підготуватися до свята - замовити усе необхідне. Сьогодні свої послуги пропонують безліч різноманітних фірм, що спеціалізуються на створенні святкової атмосфери. Вони придумають і оригінальний букет(з куль, цукерок або конвалій), і незвично оформлять приміщення, і запропонують сценарій, і навіть, за бажанням клієнта, розіграють або здивують ту, заради якої все і затіяно.

Але знать, що саме вона мріє отримати в подарунок, їм не дано. Адже частенько, чого хоче жінка, точно не знає навіть вона сама. Тому є один неординарний спосіб - треба постійно бути напоготові. Візьміть собі за правило звертати увагу на усі її оповідання і записувати будь-які висловлювання, які починаються з «хочу». Так, купите собі маленький блокнотик, і туди пишіть про усі «кофтини, як у Маринки», «брюлики, як у Олениці», «собачки, як у Марго» і усі інші предмети, які можуть стати ідеєю подарунка для улюбленої дівчини. А в потрібний час просто звіряйте свої матеріальні можливості, значущість приводу для подарунка і її висловлювання. Вибирайте, знаходьте, даруйте.

Хоча, в такому способі є один маленький нюанс. Жіночій статі властиві мінливість і непостійність. І бажання може просто застаріти і втратити свою актуальність. Звичайно, набагато простіше було б завести будинки спеціальну книгу, куди б улюблена дівчина записувала усі свої бажання сама. Але не кожна жінка зможе правильно зрозуміти подібну пропозицію, адже так хочеться, щоб коханий вгадував бажання без слів! Тоді проявите кмітливість. Запропонуйте спільно вести модний зараз «журнал або дошку візуалізації».

Сенс цього пристосування дуже простий: явно позначені бажання швидше і точніше збуваються. І це дійсно так! Адже ви зможете не просто чути захоплені вигуки з приводу фантастичних туфельок, а отримаєте можливість розглянути подробиці - колір, форму і навіть виробника. А як інакше можна дізнатися, що, приміром, кращим подарунком для вашої коханої на День святого Валентина є не традиційний плюшевий ведмедик з коробкою шоколадних цукерок, а справжній ковток літа серед зими - похід у Ботанічний сад?! При правильному підході, ви зможете завжди вгадувати, що треба подарувати улюбленій дівчині!
За матеріалами: Привіталка


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua